Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji bezobrazluk, dobija milione i bankrotira, nije mu dovoljno pa daj mu još. A kako ja živim sa svojih hiljadu maraka, ko će meni dati povišicu? Od kad je ova kriza još mi je i smanjili.
a sto je krenulo ove NBA igrace...svi redom bankrotiraju :-D vidi se da ovi Niggeri nemaju pojma sa novcem.
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Ko ovim nigerima daje ovoliki novac a oni ga troše na BLING BLING treba to opet porobit ne znaju cijenit nista... STUPID ASS NIGGAS
koje g0vn0 moras bit da sprzis sve te milione...... pride bih mu smanjio platu - al 100 maraka da je u pitanju kocka
http://adf.ly/7eLt9 gledaj video hahah
@@ares.kane Ma ne misli on to uvrjedljivo ba, nego se i oni između se tako nazivaju, a onda se ljute kada ih bijelci tako zovu, što je u najmanju ruku smiješno i dvolično! Inače, đabe ti milioni kada nemaš pameti, lijepa moja pamet, ne bi je dao ni za šta na svijetu!
ovako cujem od starijih ljudi kad kazu najgore je imati pa nemati,haman da i jeste tako
nekom bog dao pamet nekom dao da igra kosarku ili fudbal, ili nesto trece.nemere obadvoje da ga je...eš
To je jako ruzan komentar, a sto velikim slovom pocinjes tako ruznu rijec? Sram te bilo