Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najkvalitetniji dio reprezentacije je Duško Ivanović, a to bi bio i da je Teletović tu. Kapa dole ovoj trenerskoj veličini!
Nemojte samo sad šupljirat s pričom "Sad pljuješ Mirzu, falio si ga neki dan". Teletović zaslužuje kritiku zbog svoje odluke, nema smisla tražiti opravdanje. Zar uopće postoji opravdanje da živ, zdrav, racku prav ne igra za svoju državu?
Ima li negdje taj dio sa time outom? posto nisam bio u prilici da gledam utakmicu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
LEGENDA!!!
crnogorska
Zenica- kompleksi te drze cak i sada? Majstore, da vam nema Pravoslavnih Srba, vi Srbi muslimani bi do kraja sjebali svojim netalentom kosarku...
Svaka čast Duško,najbolji si dio ekipe i primjer da se nikada ne treba odustati! BIH ZA ŽIVOT CIJELI!
Gromado od čovjeka i veliki gospodine, zadovoljstvo je njihovo i naše, što imamo tebe... Sretan, dug i uspješan život ti želim... Amerikanac, crne boje kože, treba bit primjer nekim našim momcima... (znate vi na koje mislim )
Zašto se ovaj lik ne ošiša ? Kako je otišao na prvenstvo ovako čupav ?
Drago mi je i zbog Ivanovića što smo pobjedili, izgledao je u jednom trenutku kao da je halalio utakmicu.
Teletoviću, Nurkiću i Đedoviću ebem vam mame seoske, pare vam udarile u glavu nema opravdanja da ne igrate za svoju zemlju mrss stoko licemjerna !!!!
Nurkić jeste seljak al Teletovića ne diraj brate ;-) Teletović je za ovu repku dao sve što je mogao, a daće još ako Bog da u budućnosti! ;-)
a jbt vi bas ne citate nista...phoenix suns-i...novi klub mirze teletovica traze da se uplate 4 miliona dolara kao osiguranje za mirzu...jer je mirza sad njihovo vlasnistvo....a te pare savez nema...ako se vi mozete utalit...de...bujrum
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesam li ja lud ili je ovaj frajer isti onaj naucnik emmet iz back to the future
svaka cast majstore... legenda evropske kosarke...
pusi kurrac nurkicu i djedovicu! bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa što Nurkic ? On će igrati za nas u budućnosti. A Djedovic je govno pravo.
Ivanoviću halalimo ti Sutorinu hahahaha
Ivanović isti Dr. Emmet Brown iz filma Povratak u budućnost :D
Zadovoljstvo je nase sto si nam selektor !
Tvoj igrački i trenerski kvalitet je već odavno poznat all around the world ali ova ljudskost i čojstvo (ostajanje uz ekipu kad je maltene prepolovljena neigranjem najvećih zvijezda) običnom bosanskom i hercegovačkom čovjeku ovim je potpuno prodrla u srce... Bio i ostao legenda, kapa dole Duško i živ nam bio....
Dusko gigante!
JEDNA JEDINA BOSNA DOMOVINA
Na ovom Klix-u treba zakonom zabraniti komentare.