Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kliks stavio na glavnu stranu turci hrvati meč da se koljemo ali slabo je to klikse daj vehabija i četnika jebbo košarku
A kada Gospodar tvoj reče melekima: «Ja ću na zemlji namjesnika postaviti!»...(Kur'an, El-Bekare – 30) A kada rekosmo melekima: «Poklonite se Ademu!» - oni se pokloniše, ali Iblis ne htjede, on se uzoholi i postade nevjernik. (KUR'AN, El-Bekare – 34) Stvorili smo čovjeka u skladu najljepšem. (Kur'an, Et-tin – 4) Vaša krv, vaše časti i vaši imeci su vam sveti kao što vam je svet današnji dan u ovom mjesecu i u ovom mjestu. (završetak Poslanikova a.s. govora na Oprosnom Hadždžu)