Sunovrat "studenata"
0
Ima li kraja agoniji KK Bosna?
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konaković glavni krivac raspada Bosne. Kako ga nije stid izjaviti na TV-u i hvaliti se kako je u \"njegovo vrijeme\" Bosna imala vrhunske rezultate. Dino odronu!
nikad sport nije bio za manekene poput Konakovića kojima je cilj napraviti besplatnu vlastitu promociju za neke druge svrhe poput \"izbora za načelnika općine\" itd... Pa ima li ijedan direktor kluba da se pojavljivao u novinama i TV-u kao Dino Konaković??? Dino sine boli nas džon s kim si ti u braku, čime se ti baviš, s kim se družiš, ko su tvoji \"celebreti\" prijatelji. Učini nam uslugu i poštedi narod svoje blamaže ubuduće.
Poslije zloupotrebe dva poslovna prijatelja (Emir Ahmetagić i Almir Spaho) koje je ustoličio u fotelju predsjednika Upravnog Odbora KK „Bosna“ i njihovog bezglavog bježanja iz nje, Nihad Imamović da bi spasio svoju glavu „osmisli“ projekat naprasnog gašenja kluba. Kao predsjednik Upravnog Odbora KS BiH naredi svom komesaru takmičenja, Boži Bošnjaku da KK „Bosna“ postavi ultimatum da do petka 03. 12. 2010. MORA uplatiti Košarkaškom Savezu kotizaciju u visini od 10 000 KM. Ako se uplata ne izvrši, klub gubi utakmicu. U ponovljenom slučaju, klub se automatski izbacuje iz lige - gasi. Sve to ne bi bilo ništa čudno da ista osoba nije predsjednik Skupštine KK „Bosna“ i osoba koja je isti taj klub strpala u neviđeno dužničko ropstvo teško preko 10 miliona KM.
Bosnu je s..j..e..ala SDA
Ima jedno ime koje osim Dine treba spomenuti da su razvaljivali Bosnu a to je i Slaven Kovačević .
Ovo je vec svima dobro poznato. Tako da nije bilo potrebe da autor teksta bilo sta \"analizira\".
bosna. crvena zvezda, cibona. veliki klubovi koje danas sluze kao kanta za nabijanje selendrama poput laktasa sirokog itd itd
BOSNU treba ukinuti..i u kosarci a i onako..propali klub, propali koncept.. Treba krenuti iz pocetka.. sa ALAH.OM
NIKAD TI VIŠE NECEŠ PONOVITI KOMUNISTIČKU PRIČU (BAJKU BOLJE REČENO, HEJ PRVACI EVROPE) , ŠTO JE BILO BILO JE ! ZETRU I SKENDERIJU ODAVNO NE PUNE KOŠARKAŠI, RUKOMETAŠI, IMATE TORABIJA KOJI JE POPULARNIJI OD BILO KOG KLUBA, KOJI SU SROZALI SDA STRUČNJACI SA ZAVRŠENOM MEDRESOM (ONI SVE ZNAJU) UŽIVAJ PAŠA U SVOM VAKTU NADAM SE DA NEĆEŠ DUGO , TJ VOLIO BIH !
TO JE PITANJE TRANZICIJE U PROFESIONALNE PRIVATNE KLUBOVE KAKO U KOŠARCI,TAKO I U FUDBALU.ZAKONSKA REGULATIVA +NOVAC i ETOGA.A DO TADA ĆE BITI KOMUNISTIČKA PRIČA O EVROPSKOM ŠAMPIONU IZ 1979-e.
Treba pitati ministra sporta Kantona iliti Glumca koliku je dobit imao od toga što je strovalio 3 miliona maraka u rupe bez dna kao što su FK Sarajevo, Željo, RK Bosna KK Bosna....Gdje su rezultati????
Uh što nam se @Grunf upali ko kutnjak, još pride prijeti skeniranjem IP adresa i bogtepita čime još. Te prijetnje nosi kući pa provodi, Internet kauboja poput tebe se ne bojim, a ako ti se ne sviđa da neko ima drugo mišljenje i saznanja, onda nisi dorastao ovakvoj vrsti komunikacije Kada već mene identifikuješ kao Deju P., koji si ti od navedene trojice: autor teksta, Dino K. ili neko od njegove raje, ili možda Nihad I. ili neko od njegovih uposlenika iz ASA zaduženih za medije? Za Deju me boli neka stvar, marginalan igrač i pokušaj od trenera, koji je, ako ništa, klub uzeo kada su su svi digli ruke i to mu je jedini plus. ono što je meni izvadilo živac jeste da je cijeli tekst stavljen tako kao da je on srž problema, a ne klika koja klubom vedri i oblači već 10 godina koju sam već spomenuo. Nije valjda on \"zaboravio\" da plati Skenderiji, PR agencijama; ili možda dovodio Aleksiće, Llorede, Bajiće i ine za strašne pare? Na kraju, dovoljno je samo vidjeti klub danas, pametnom dosta
a kad se samo sjetim koliko su upinjali da izguraju igokeu iz jadranske lige. ovo je zasluzena kazna kk bosni, nadam se da ce se ugasiti klub
Meni je najsmjesnije kad procitam u ovim novinarskim analizama rijec \"vizija\".Koja vizija??Pa u ovoj drzavi ima mozda 4-5 privatnih kompanija koje imaju viziju,ovo sve ostalo se bogagti ili prezivljava uz pomoc politicara.
Sve dok vode klubove onakvi poput Konakovića, koji je bio ispod prosječan košarkaš, ne znam čime je zaslužio tu funkciju, sem što je kandidat SDA, nema napretka u sportu inače. Tajkunska djeca treniraju do svoje 19 i onda naravno ništa od njih, a djeca koja imaju talenta mogu samo oko dvorane hodati, ovo naravno sve uz blagoslov ovakvih poput ovog Konakovića ! Još veći bi bio fazon da smijene Konakovića , apostave Abdul Mirkovića :)))
Mene za presjednika
OTIDJITE NA UTAKMICE MLADE REPREZENTACIJE BIH U BILO KOJEM SPORTU I VIDJET CETE CLS- OVE , TOURAGE , ML-OVE... DOSLE BABE DA IM DJECA IGRAJU U PRVOJ POSTAVI .. I KAD TAKVI IGRACI IGRAJU KOGA CE ONI PRODAT ? ? VODJE KLUBOVA I REPREZENTACIJE ZIVE OD DANAS DO SUTRA , NE VODE RACUNA. E TO JE GLAVNA KRIVICA. A KOLIKO SE JA SJECAM KONAKOVIC DOK JE VODIO BOSNU , IMALI SU BAR REDOVNE PLATE I SKENDERIJA JE BILA PUNA