Sabit Hadžić o odlasku na EP
0
"Igrali smo pošteno i na kraju smo nagrađeni"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sad ce citava Evropa imati priliku da vidi kolike smo ka-ri-ne u stvari, a mi se time ponosimo. P.S. Postoji li ijedna ex-Yu drzava koju je BiH u stanju da pobijedi u kosarci? To je retoricko pitanje.
Za XXX jesi li to mislio na Vaterpolo, Kosarku i Tenis kad si spominjo da svi Bosanci igraju za HR ili SR?
hehehehe tipicno boshnjacka percepcija poimanja pravde i postenja. sve je posteno i pravedno dok nam se daje, dok nam se cini ustupci, dok nam se poklanja. to je normalno, to je posteno, to je pravda. kad nam se jednom uskrate sve te privilegije koje imamo kao mlada nacija, opet cemo kao i do sada pljuvati po cijelom svijetu i mrziti i njih i same sebe... kako smo navikli.
Ode Sabe ni kriv ni duzan na evropsko prvenstvo. Cuj nagradjeni smo??? Igrali smo jako lose i sad smo nagradjeni. Ajde, neka se ide, samo ne znam sta mozemo tamo da napravimo. http://www.worldofbasketball.org
Ajde sada to opravdajte turadijo pa napravite nesto, nemojte samo da jaucete
Pricajte sta hocete jedino nas Sabe vodi na Evropska prenstva, ja ovak/ja onako. Ako nista malo ce kosarku podici na visi nivo u BiH za ove mladje generacije koje ganjaju loptu po parketu. A sto se tice naseg uspjeha, ma nije nam ni bitan (svakako nemamo sta izgubiti). Uglavnom sretno momci pa kako god!!
jeste levati s takvim komentarima umjesto da vam bude drago vi ovako.. pa nismo ni srece imali (produzeci sa v. britanijom), povrede, neigranje 5 kljucnih igraca.. jos da se fudbalska repka plasira (mada dug je put) na euro i da kompletiramo.. ovdje izgleda bas niko ne voli svoju drzavu.. izadjite vi na parket pa da vidimo kako bi igrali.. znate samo kafe ispijati i pametovati ovuda
Ha ha ha BHalije i kosarka :))))))))))))))) Probajte da sjednete na terenu, mozda vas krene, kao vase odbojkaske suvjernike. Smijesni ste bhalije :)))))))))))))))))
da hoce povecati broj sudionika za EP u nogometu na 24 mozda se i tu uspijemo plasirati :)
aaaaaa svašta
bih na evropskom prvenstvu,hahhahaahha,pa vi niste ni za pakistansko prvenstvo,jos da dobijete srbiju u grupi,bice ko na markalama
Prije su živjeli od otimačine, sada od sadake. Šta kad nestane sadake???
sretno
Heheh jel te stid da sa tom igrom ides i da nas brukas ccc
sta da vam kazem, moze to i bolje, puno srece na euru...