Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite euroligu sa trenutnim NBA zvijezdama +:Howard,Smith,Bosh,Paul,James,Amare itd....premocno ce ih biti gledati
i NBA nije vise sto je bila....mislim da su igraci i previse placeni. mislim odkada nema nikoga iz prvog \"Dream Team-a\" otada nema ni NBA.
Ode elitna kosarka u EU ili u rusiju mozda tam neka liga nastane... ovi ameri kad ruse sve ruse pa i lige.. a tako ti je to kad nema para, rusi sve isisali, ameri ratuju a rusi naplacuju i kinezi...
bez igrača nema lige. gazda može biti svaki kravataš, oni su zamjenjivi, ali ako žele najbolju ligu, moraju imati najbolje igrače. moja podrška igračima!
Vec je izgubljeno mnogo vise para nego sto se sukobljene strane spore. Svaka cast glupanima, pogotovo sa igracke strane.
ne kontam, ako se djele prihodi onda trebaju i troškovi, a pogotovo se igračima ne bi trebale plaćati plaće
ocel ih konacno nato bombardovat kad istekne ultimatum?