Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Igokei. Bosna ce nadam se izvuci bar neke pouke iz ove sezone, a ako ne izvuce onda im treba zabraniti da se takmice. Brukaju sve ono sto je Bosna napravila prije rata, sve uspehe, sve bivse igrace. Vreme je za promjene u Bosni, a da li ce doci do njih to cemo da vidimo. Ako ih ne bude, nadam se da ce i raja sve manje ici na njihove utakmice. www.worldofbasketball.org
Tako je to, Prevent ASA truje Visoko, a pare daju nesposobnjakovicima iz sarajevskih klubova. DaBOGda izgorili do veceras. P.S. Gdje dodje taj Aleksandrovac?
bosna je zasluzila da ne igra nlb ligu to ce vam reci i igracui i uprava bosne ostalo su bile namjestaljke
nihade svaka ti cast :)
Dogodine u borbu za doigravanje. Bit će teško u Bileći, Grudama, Goraždu itd, ali ako se malo pojača ova Bosna mogla bi u doigravanje.
Mislim da ce ipak Igokea igrati sa gore navedenim jer su tu negdje po velicini ali i kvaliteti. Bye imamovic!
Pa fino! Sretno \"Bosni\" naredne sezone u Grudama, Gacku, Vogošći, itd. Pa-pa NLB! Sarajlije dragi, orjentirajte se na sjedeće sportove, tu ste najbolji!
Ratni profiter imamovic i traktorista dodo veliki jarani ili ti topla braca, dodo ove godine sender ,imamovic reciever.tacka.