Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasturila je SDA.. A tema nije Bosna vec Igokea.. Dok ima love sve ok.. Kad nestane i Igokea ce biti u Bosninoj situaciji.. Svaka cast na rezultatu ali kod nas samo Siroki sistematski radi..
Samo Široki Brijeg sistemski radi i ima konstantu...a ovi klubovi na napuhavanje Bosna, Igokea...kratkotrajno je to...već vidim kako će na kraju sezone u Igokei rasprodat igrače i pokrast pare i Igokea=Bosna
Široki je pobijedio Krku, a to što ovaj portal uživa i brže bolje objavi kad Široki izgubi, a neće da objave kad pobjedi, je druga stvar...
Ho, pala i CZ. ovi iz Laktas razbijaju, kako su poceli eto ih dogodine u Euroligi. svaka cast! a svaka cast i kk Bosni, ali Ne! ja tih pa.paka i nesposobnjakovica i lopinasa koji unistise brand...e hebo im svak ma.ter.
Kako igra ova nasa Igokea, to je cudo jedno. Svaka cast nasem klubu, i samo neka nastavi ovako.
Igrajte za nas,jer vi ste ponos nacije!
Bosna ne igra ABA ligu, već je bila u SDA igri koja uništava sport i kulturu glavnog grada (kao Zemaljski muzej, RK Bosna,KK Bosna, Galerija umjetnosti ....). Čestitke Dodikovoj instant ekipi.
A naša Bosna, s kim je ona igrala u ABA ligi? Vi samo pišete o ovim srpskim i hrvatskim klubovima!
svaka čast igokei. dogodine možda 3 kluba iz BiH u ABA-i.
a šta nam je sa bosnicom???