Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta će mi uopšte pasoš na kojem piše BiH, kad imam srpski??? Kud bih to s njim? Na Mauricijus? A Hrvati imaju od prije 15 godina. Prema tome, to je vaša stvar, taj pasoš, moja nije, a nije ni braće Hrvata.
Meni pise Srbija i na koricama je dvoglavi orao sa ocilima.
Pravoseljak, na pasosu pise Drzava BiH. Jes malo je.beno?
Nekada su sportske dvorane bile pune kad je igrala Bosna a sad su samo kad je Torabi tu.DNO DNA
Jes, mi smo pravoslavci, ali usput i Srbi, jesi cuo za Republiku Srpsku, covjece, gdje ti zivis, cim predjes granicu pederacije ceka te tabla, Dobrodosli u Republiku Srpsku i velika trobojka.
Haj sto nas u svakom sportu razvaljuje Siroki, nego sad nam i Dodikovi genocidasi postali uzor u sportu. Stvarno smo nesposobni
E nek si nam reKno, a, hahahahhaha To što ti ne znaš šta si, to je tvoj problem, rukfaš hahahahhaha
@Kakanjac podudlaj ga ti Bosancima i Hercegovcima, a mi ćčemo i dalje biti Hrvati i Srbi. Naravno, možeš i nama ako opereš usta.
Ljudi,vi se nikad necete opametit,vi niste srbi,vi ste Bosanci (Pravoslavci) Nema tu Srpska krv,ovdje na ovim prostorima su zivjeli i Pravoslavci i Katolici i Muslimani,i sad zive...K\'o sto Dubioza kaze \"Zelim biti Hercegovac,Zelim bit Bosanac,Zasto da u svojoj zemlji budem kao stranac\".....Skontajte malo,Od osmanskog carstva traju podjele kao Vamo pravoslavci,tako Katolici i Muslimani,pa nam nikad nije bilo dobro....ako budete svi ovako mislili tek cete tada bit pametni,a ne smatrat se srbima...to samo mogu g-lu-pa-ni.....
Kakav si ti mentol, procitaj samo sta si napisao!
Jel ti kisla glOOva?
seljački košarkaški klub igokea sa nacionalistima među navijačima pobijedila veliku cibonu u selu zvanom laktaši. navijači seljačkog kluba su samo pjevali neke pjesme kako je fol kosovo srce srbije, a vamo ljudi napreduju širokim korakom iz dana u dan mnoge zemlje ih priznaju.
Bosnje navijaju za srpski klub, polako shvataju cija krv tece njihovim venama
Nisu oni braca srbi,oni su braca Pravoslavci,i nemozes ti zvat ljude srbima,kada ima medzu njima muslimana
Bravo braco Srbi.