Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik ima najjace ime.
cim dode do seniorske, ako ista bude vrijedio ode da igra za orlove....mozda musu slovenci pokupe....ionako je slovenija rezervna, tj. primarna reprezentacija za bosnjake koji su kavlitetni, a nama ostaju prosjecni igraci....
To je bilo nekad! Nema vise! Budi siguran. ;)
ne zelim da se spustam na tvoj novo, pa necu vrijedati, ali vidim da se smatras vrlim znalcem.....dedovic i kikanovic su dojnji prosjek europske kosarke, ali da ti nabrojim ovih 5-6 pa da se javno izvines seljacicu... emir preldzic (turska), damir markota (pravo ime mirza omerbasic-hrvatska), alen omic (slovenija), mirza begic (slovenija), damir mualomerovic (hrvatska), hasan rizvic (slovenija), emir sulejmanovic ( finska- nadamo se da ce za bih kad napuni 21.).....itd....a menje poznatih tj. ispod prosjecnih....mnogo...
Koliko samo talenta za ovaj sport zivi u "maloj" BiH, 3 medju 40 u svijetu. Musa, Sikiras i Bajo iz Viteza koji igra za Hrvatsku. Samo naprijed momci!!!
Njegoše Sikiraš li se ikad?
Bravo momci.
To momcino, pokazite im ti i Musa sta znate. Ponosni smo na vas. Nadam se da ce te postati prave velicine, ne samo u Evropi, nego i u svijetu.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu o usnicama tvojim i mome glavicu zene volim i zenu imam ali tebe sa zada volim da stimam . . . Eto je sarane brate samo za tebe ;)