Drugi mandat na klupi "Studenata"
0
Hamdo Frljak novi trener KK Bosna
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja se nadao da će izabrati Bošu Tanjevića! E .ebi ga!
Nek ti je Bog ba pomoci Hamdo. Ako mislis nesto napraviti prvo moras onim starijima zavrnuti uho da ne psuju onim mladjima i da ne pametuju, ima tu kvalitetnih mladih igraca od kojih se moze lijep tim napraviti. Samo one matore na klupu i daj priliku mladima, ako nista stvaraj ekipu za iducu sezonu.
I KK Kanta za nabijanje (nekadašnja Bosna) očekuje pobjedu protiv KK Tali-ban iz Gornje Maoče u okviru Papra lige PiH.
R.I.P. KK Bosna. Neizmjerno ti hvala, dala si nam vise nego sto smo ikada mogli i sanjati. Nihad Imamović, Dino Konaković i nasa mnogobrojna rodbina, prijatelji i partijske kolege.
KATASTROFA! To je isto kao da portira postavite za direktora fabrike - pišanje na prošlost, nikakva sadašnjost, a budućnosti - nema! Upravo je važno da se ona pita, a da može tako Bosna bi bila i bez trenera. Ima još takvih klubova u Sarajevu, ali je KK Bosna najzvučnije ime.
Samo ime \'\'Hamdo Frljak\'\' govori nam kakva ce sezona biti :)