Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utakmica koja je bila danas najigraniji par u svetu tiketa. Španci izgubili, 90% oborili. Gazde iz Londona zaradile. Buranija se nanervirala. __ Nema više sporta. Inače samo za info, kada ste igrali protiv Slovačke u Zenici to je bio drugu najigraniji par tog dana. Izgubili ste, pa vi vidite. Mašina je to,.Šou biznis. Hleba i igara. Tenis vam je najbolji primer. Sve je namešteno godinama unazad.
Joj izgubi Spanija ...
I tako znaci Borise ...
U Spaniji sam trenutno.
jel nije grcka se raspala dao hoce i otici u brazil grcka da se potpuno raspadne
nek su mene oborili na kladionici.. respect samo za Marca Gasola, frajer je igracina bez premca.. ne moze mu niko nista u reketu, mozda bi ga samo brat mogao zastopati. A Rubiu se mame na***, ne moze pogoditi olimpijski bazen, uskurcio se jer je igrac Minnesote Timberkurca pa puca preko Printezisa i Burusisa.. ma nisi Mirza picko spanska..
Hahaha. Rubio da ima šut ko ja tačno bi bio veliki majstor. Toliki antitalenat za šut se nije rodio od Shawna Meriona. Čak i Merion onu svoju frlju zna ubacit, ali ovaj mali stvarno ne zna opucat.
Šta se dešava sa španijom i protiv slo i protiv gre ne zna privesti dobijene tekme do kraja.
Grci zakomplikovali situaciju u grupi do maximuma!
joj grka, ko majmun
Grke smo derali u prijateljskoj,Litvu u kvalikacijama,a ove dvije repke pobijedise danas i juce glavne favorite za zlat,Spaniju i Francusku. Mogli smo do metalje.Jebem te sreco!
Jbg nemamo srece...samo nije bas Francuska bila favorit!
@lik5, uozbilji se bar ti kad nije Litva.
Kad ne mogu s nama u fudbalu mogu sa Špancima u košarci :DD
A dobro Grci su ipak osvojili EP u fudbalu takodje, ako se secas, opasni su oni sportisti, ne treba ih zezati :) Kosarka im je kao nama, drugo ime :)
Zašto antipropaganda1? Pa pogledaj historijat prvestava u fudbalu, uvijek su tizule osvajale ekipe koje primaju najmnaje golova. Pa i Španci su na posljednjem prvenstvu pobjeđivali sa 1:0, osim Hondurasa kojeg su dobili 2:1