Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast GS, niko nije mislio da će se vratit iz 3-1 , ali u finalu navijam za Cleveland
Iskreno, ne smatram da su trebali proći. Ne zato sto vise volim Oklahomu, već zbog odvratnog načina igre. Draymonda Greena treba zatvoriti, a jerkwagon za Currya ugasiti. Dobar je, naravno da je dobar, ali je u ovoj seriji relativno loš bio, da im nije Klaya bilo, sweep bi bio. Oklahoma mora još poraditi na taktičkom dijelu igre, i Donovan mora se suprotstaviti Durantu i reći mu da prestane forsirat šut ako jednostavno ne ide.
@Hungalas Hej ljudi su oborili rekord sa 73-9 i nisu trebali proc. Ma daj. A to sti je curry bio los ne znaci da je grozan. A da nije bilo Thompsona....pa kad nije bilo Curryja isto tako. Ekipa im stima u cjelokupjosti i kljuc uspjeha je da se curry ne ozlijedjuje kao prije. Cuvaju mu gljeznjeve. Da nema Thompsona kupili bi nekog drugog. A ako je nekonod igraca podxjenjen onda je to Igoudala. Jednostavnk NBA je forsirana da pravi superstarove i to im prodaje dresove i utakmice. Na jednoj strani Curry i Thompson a na drugoj Durant i Westbrook.
Na osnovu igre protiv San Antonia i posebno visokih igraca moja prognoza je bila da OKC prolazi. Curry i Thompson su vanserijski igraci tehnivari, dribleri, suteri... i milina ih gledati. Bas u tsestoj utakmici se pokazalo da je Curry timski igrac kad je trazio i assistirao Thompsonu dok je Durant forsiarao i masio. Nevjerovatno da se Donovan prilagodzvao igri GS a ne koristio prednost visokih igraca konkrtetno Kantera koji je i to malo minuta odigrao fenomenalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Chokelahoma city
Gdje su oni sto su svrsavali sa 2-1 i 3-1 omjerom. Cuj westbrook bolji od Curryja. Svaka cast OKC na finalu pred finalom ali srat da GS igra bezveze, sebicno a uzdizat OKC u oblake vam se vratilo kao bumerang. Nadam se da GS osvaja jer gledat carobnjaka Curryja je neprocjenjivo.
Svaka mu cast, ali da je carobnjak, nije
Gledajuci Currya u ovih 7 tekmi, imao je više sreće nego skilla. Ubacivao je neke preglupe šuteve, dok je otvorene mašivao. Klay im je bio daleko najbolji, a i NBA je pogriješio što nije onog majmuna od Draymonda Greena kaznio zbog stvari koje je radio. Sa druge strane, Oklahoma je dobro igrala 3 utakmice, ostale 4 su bile jednostavno fuj. Durant je bio sebičan, forsirao šuteve, Westbrook pokušavao nešto, pa se zabije u 4 lika ispred koša, a znao je i on forsirat šuteve. Kao što reče T-Mac za
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Thopson je kljuc uspjeha ovih CF..hladan na trici i bez straha..kakav suter:)
@Prljavi_Hare Sto je podcjenjen. Drugi je STAR u timu i koliko lopti dobije od Curryja i promjenjuje. Kad neide njega uzima stvar u ruke on.
Bolji je od Currya bio daleko u ovoj seriji.
volio bi da su ispali, onaj cury mi je odvratan ko pašče..
MVP! Cao OKC, odlicna serija, teska serija, ali GSW je sampionska ekipa.
Steta za OKC bas su se borili