Čestitao praznike
2

Florentino Perez posjetio igrače Reala, Džanan Musa ga dočekao uz osmijeh

E. K.
Florentino Perez i Džanan Musa (Foto: Real Madrid Basket/Facebook)
Florentino Perez i Džanan Musa (Foto: Real Madrid Basket/Facebook)
Predsjednik Real Madrida Florentino Perez jučer je posjetio igrače madridskog sastava.

Perez je obavio kratki razgovor sa trenerom Chus Mateom i svim igračima Los Blancosa, a naš Džanan Musa je bio posebno oduševljen dolaskom predsjednika što je vidljivo i na njegovom izrazu lica.

"Želim da vam pošaljem najljepše želje ispred Real Madrida kako bismo i ove posebne praznike podijelili s porodicom i voljenima. Živimo u veoma teškim okolnostima u mnogim mjestima širom svijeta i zato na ove datume moramo biti zajedno više nego ikada i prenijeti poruke mira i nade za sve", a posebno za one kojima je to najpotrebnije", rekao je Perez u novogodišnjem obraćanju na zvaničnoj stranici i dodao:

"U Realu nastavljamo slaviti velike uspjehe i radosti, milioni ljudi širom svijeta dijele vrijednosti našeg kluba što nas ujedinjuje u svim krajevima svijeta. Zajedno smo uživali u mnogim radostima i trudit ćemo se da ostvarimo snove svih naših članova i u 2024. godini. Sretni praznici".

Podsjetimo, Real Madrid je jučer odigrao posljednju utakmicu u 2023. godini i pobijedio Valenciju rezultatom 83:74, a Musa je zabilježio skroman poenterski učinak. Košarkaški reprezentativac je postigao četiri poena uz tri uhvaćene lopte za nešto više od 19 minuta provedenih na parketu.

Kraljevi su nakon 16 utakmica u prvenstvu Španije prvi na tabeli sa 15 pobjeda i porazom dok je Valencia peta sa deset trijumfa i šest poraza.