Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekujte na sledecem EP borbu titana, mec supersila kosarke, Andora - San Marino!
@Beli_Orao Edin Avdić kad bi bio komentator i to bi bilo zanimljivo :Đ
Mislim da ce Hrvatska momcad ipak da ih nadigra :) Njihovo vreme dolazi. Napokon, da ne kmece po novinama :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Buduci evropski prvak Luxemburg!
Evo istoriske sanse da se prodje grupa za BIH i Croasane, mada ima da se dobro namuče da prodju San Marino i sl.
Gledajući EP čovjek se može samo dobro ismijati. Smiješna organizacija.
Ne kontam samo otkud odjednom ova liga prvaka. Samo se bezveze glupiraju, i ovime evropsku košarku vjerovatno zauvijek bacaju u propast..
Ekipa Igokee podržala je odluku Eurolige da klubovi iz ABA lige igraju ovo takmičenje, što znači protivljenje FIBA-i koja želi osnovati košarkašku Ligu prvaka. Ukoliko Igokea ne povuče potpis sa ovog sporazuma, Košarkaški savez BiH bit će primoran da je suspenduje, jer u protivnom naša reprezentacija neće moći igrati na Eurobasketu, ukoliko se tamo plasira. Dakle, ili će Igokea poveći svoju odluku ili će je Košarkaški savez BiH morati suspendovati da bi reprezentacija bila u mogućnosti igrat
Vest je tacna!Nas su suspendovali i dali nam rok do 22 aprila da ubedimo timove da se ne takmice u evroligi.Nema sanse da ce ubediti Crvenu Zvezdu da se ne takmici a samim tim suspenzija ostaje.Koja glupost
holandija, belgija, portugal, cipar, gibraltar, francuska, velika britanija, svedska, norveska, finska, albanija, kosovo, njemacka, luksemburg, lihtenstajn, estonija, latvija, bugarska, moldavija, rumunija, madjarska, austrija. hrvatska, danska, bjelorusija... nakon kvalifikacija moglo bi se nesto izvuci dobrog iz ovog ostatka :)))
Samo da postar ne mazne pismo iz inostranstva.
A kakave mi veze imamo sa euroligom, kada je svakako nikad ni ne igramo
Mada jedino klix pise da je izbacivanje u pitanju. Ostali mediji pisu da su upozorenja.
@xxlenaxx Sloveniji je došao dopis i objavili su ga... U pitanju je IZBACIVANJE nikakvo upozorenje ;-)
@FNM Ma nije ni FIBA glupa. Hoce malo da ih iscima, mada ja zaista ne umem kako izmedju sebe ne mogu da rese nesuglasice. Kakvo je resenje izbaciti svaki kvalitetan tim iz jednog takmicenja? Svasta.
Krivo im sto se njihova Liga sampiona ignorise i veliki klubovi igraju Euro ligu. Da im je dio kolaca, ne moze na silu.
Koji jebe i oni su na gubitku ko i reprezentacije nekaim igraju onda trecerazredne reprezentacije.
rubrika tenis :)
Ima i Hrvatska samo sto je Cedevita glasala protiv , a Cibona za , smijesni su sto covjek kaze tko ce igrati haha