Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se Hrvati iskljucivo budu oslanjali samo na jednog igraca, u njihovom slucaju Bogdana, nece daleko dogurati, covjek sve radi, igra beka, krilo, cak i centra protiv Slovenije, a ostali gledaju. Onaj Tomic kosa ne moze zabiti, a sve slovi kao neki vrstan centar, a Roko se ne vidi i ima urodjeni strah od ulaska pod kos valjda da ne bi dobio rampu, samo nesto gledaju sudije i traze neke nepostojece prekrsaje i za najmanji kontakt, pa nije balet jbte, kosarka je muska igra. Ne znam samo kako bi reagovali da im je sudjenje bilo kao nama protiv Makedonije, fakat ih ne kontam, jesu li oni od stakla ili sta?
Mi polako ali idemo,a bošnje kofere i marš kući.Naprijed Makedonija,naprijed svi ostali (sem turske i bih).
Zašto ti ovo treba? Evo ja sam npr. veliki navijač Hrvatske, a Bošnjo sam. Čime te to, sine, roditelji truju? Zašto širiš mržnju?
@mujkance ... nemožeš sa Budalama tako razgovarat.... Herceg Seljatico....ko MI? , jesil to ti iz Hrvatske?? , Ti si naš ponos...naš BOSANCHEROS :* bubi te Babo tvoj :* među kamenje tvoje lijepo,oklesano,zaraslo travom,u taj tvoj lijepi mozak providni , ma koliko si mi samo pametan,pa ja bi te poslo u Hrvatsku da živiš sa Hrvatima,kad si toliko željan te Hrvatske :D
Lagano do polufinala
hahahahaha
Jbt vodili su 20-2 i na kraju jedva dobili omg....