Zadovoljan u reprezentaciji Turske
0
Emir Preldžić: Primili su me kao da sam u ekipi godinama
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prviiiii. emire, turchine, napushi se kurchine!
Prodana dušo!
Da bi imao jake igrače, moraš imati jak savez. Nama je generalni onaj slatki horoz što je karijeru gradio preko drekavaca sa Hayata. Ili trener čini se timeout sastoji od savjeta tima \"igramo odbranu odosmo u k...\". Košarka više nije talenat, šut, trening. Sada je sve politika, a mi ljude za vrbovanje nemamo. Jakim utjecajem u FIBI imali bi sada Bogdanoviće, Baraće, Preldžiće... Repku nam vode menadžerčiće s ciljem prodaje igrača, limitirani treneri, a odnos je poput stanja u bh tunelima- curi i kapa na sve strane.
kopile bez identiteta
Šta je sa ovim iz Zenice pa ne žele igrati za svoju državu? Preldžić,Rizvić;Begić;Sinanović,..... i ostaloj fukari zeničkoj nije stalo do države.
gubaru na rukama hodao ...
fsdfsdfsdf
S.mece jedno odvratno !!! Dao Bog pa propao kao igrac, niti vise iakd zaigrao u Euroligi niti za Kursku reprezentaciju. I kad mi neko kaze, Turska braca, mi njih trebamo gotiviti. Koga bolan ???????? Vidjeli smo u ratu kako su nam pomogli. Kako su nam izvizdali himnu u kvalifikacijama za SP 2010. Zabili bi nam noz u ledja kad god mogu.
boli nas k.rac vise za Emirom...momak koji ne zasluzuje niti jedne sekunde da bude u bh medima,a kamoli da se pisu nekakvi clanci o njemu...eto mu Turske pa nek\' ga turci promovisu...kod nas je prodana dusa!!!
da Bog da obje noge slomio....emire moj emire
sve mogu shvatiti, ali da ljubi grb druge zemlje... doviđenja, prijatno!
IZDAJICEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav za sve vas koji Emira nazivate prodanom dušom,pokvarenjakom,izdajnikom i kako već......U Bosni je najveći problem ako je neko uspješan u nečemu.Toliko je ljubomore na prvog komšiju a kamo li na nekog koga ne poznajete lično. da je neko iz vaše bliže rodbine sumnjam da biste tako pisali i komentarisali. Ružno je se žaliti na stanje u državi i tražiti izgovor da omladina napušta domovinu zbog toga.To je neminovno i toga će biti i više. Bolje i otići i biti sretan ,nego u Bosni biti \'\'metla iza vrata\'\'. Emire sretno!!! :D
Fuj smecaru jedan,jad i cemer...nebi te popisao kad bi gorio!!!
Odj...bi Emire. Ne znam sta pisete o njemu. Nema koga nije zezao a pogotovo BiH. Ja ga ni kuci u Zenicu ne bih pustio da posjeti obitelj
Ma bas me boli ona stvar za ovu vijest, uopste ne znam zasto se lozite na ove stvari???
Ma marš šupčino jedna. Govno iskompleksirano, koje se stidi svoje prave države. O takvima ne treba ništa ni pisati. Treba ih ignorirati i bojkotovati.