Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Duranta sam cuo...
Ovaj dobar uspješan glumac, ovaj drugi odličan košarkaš. Zarađuju odlično, ali dosadno im pa prave komediju za javnost.
sta ima glumac
Kod nas ukradeš, ubiješ i opet ostaneš na vlasti bez kazne
Nerelevantan od 2016. i odlaska u GSW
@L3L3mud Kao igrac, jeste dobar, ali to ne mijenjca cinjenicu da mu trebaju supertimovi kako bi osvojio prsten. Niko mu ne priznaje onaj prsten sa Warriorsima, a nece mu ni ovaj sa Netsima ako osvoje, lik jednostavno ne moze bez all star postave.
@L3L3mud Cuj kezualcine. Pratim NBA vec tri decenije i znam kako stvari funkcionisu i sta analiticari pisu. Pa i Jamesu koji je vec u razgovorima za GOAT se spocitavaju pojedini prsteni i dan danas, a nepotrebno je i diskutovati da i pored njegovog biranja all star igraca za svoje ekipe, opet nisu bili supertimovi kao kojima je Durant okruzen.
istina = "govor mrznje"
Durantula 💪💪