Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Levat
Luka ni ne zna da mu je otac krajšnik, njegova mati ne smije da mu kaze
Razmazeno, neobrazovano gov...o, treba mu opaliti vaspitnu, a ne tehnicku. Sta ocekivati kad se zna da mu je stara ravaku
U pixxu, nego sta
Dokle god nema optimalnu fizičku spremu i prestane da plače sudijama neće dalje od plej-ina.
Komentator uopste nije spomeno Zurapovica..vec drugog sudiju
Zar je to bitno u ovoj prici?
Zurapovic vrhubski sudija!
Nije senilan! Namjerno je to uradio iz pakosti i ljutnje sto mu Bosnjak sudi. Da sudija nije musliman, ne bi bilo problema ali ovako, probudio se "krizar" u njemu!
Muce ga kompleksi, zna ko mu dere Slovenke.
seljacina slovenska arogantno govno fuj
E bez Gorana Dragića Dragona može da se slika što se tiče nekog uspjeha i medalje sa reprezentacijom. I 2017-te Dragon im je bio najbolji igrač kad su osvojili evropsko u finalu protiv Srbije.
Ne kontam zasto ne moze biti normalan insan nego svaku utakmicu mora biti u centru paznje, nabijem ga u slovenski pakas. Igras dobro sinko ali budi gospodin i igraj gospodski a ne da vazda dokazujes kako si ti neka zvijezda kojoj niko ne moze nista...seljober teski.
Mozda mu je Ademir otac ko zna ili rodjak u najmanju ruku.
Kmečava mala balerina . 20 slobodnih po utakmici .
Svi Slovenci su ustvari Bosanci 💪💪🇧🇦🇧🇦
Stoka slovenačka
Pola Slovenaca su Bosanci.