S jahte pravo u restoran
21

Dončić s djevojkom na luksuznom odmoru u Hrvatskoj, večerao pljeskavicu sa sirom

S. G.
Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr
Jedan od najboljih svjetskih košarkaš Luka Dončić čest je gost na hrvatskom primorju kojeg često posjećuje kad god ima slobodnog vremena, a to je učinio i ovog ljeta.

Igrač Dallas Mavericksa u društvu svoje djevojke Anamarije Goltes trenutno boravi na otoku Rabu.

Hrvatski mediji objavili su fotografiju sretnog para kako večera u ovom primorskom mjestu, a objavljeno je i šta je bilo na meniju te večeri kod slavnog košarkaša.

"Pristali su s jahtom pa večerali u jednom restoranu. Luka je jeo pljeskavicu sa sirom", rekao je jedan mještanin koji je i fotografisao NBA zvijezdu kako uživa sa svojom djevojkom.

Hrvatska obala omiljena je destinacija miliona turista širom planete, ali i za mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta poput Cristiana Ronalda, Manuela Neuera, Novaka Đokovića, Valentina Rossija i mnogih drugih.

Dončića i reprezentaciju Slovenije pred kraj ljeta očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu gdje će igrati u grupi s Venecuelom, Gruzijom i Zelenokratskom Republikom.

Slovenac je ove godine u dresu Mavsa bio na projesku od 32.4 poena, 8.6 skokova i osam asistencija uz procenat šuta od skoro 50 posto.