Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko te jebe
JBG sta da se radi...VI imate centre a Srbija ce imati probleme na toj poziciji u buducnosti,cim se Krstic oprosti od nacionalnog dresa!!! Logicna i nadam se,ispravna odluka...
Nemoj tako... Momak susjednu zemlju osjeća kao svoju. Odnosno, smatra da svoje i nema. To je žalosno, tužno i poražavajuće. Koliko kog on želio i volio susjednu zemlju Srbiju, toliko njega neće prihvatiti i voljeti pravi srbijanci. To ti je tako.
Trebali su svi izabrati smrdiju, i nek se ne vracaju, ko god ne voli Bosnu i ne smatra je svojom drzavom.
Meni ovo nema smisla. Kakve veze ima ova srbadija sa drzavom Srbijom, niti je rodjen tamo niti su njegovi rodjeni tamo. Kako onda Fifa uopste dopusta da igraju za Smrdiju? Zasto onda mi ne vrbujemo nase Bosnjake iz Sandzaka, nego nas boli ona stvar? Zasto nismo vrbovali Ljajica i mnoge druge talente koji dolaze. Zato sto smo glupi. Pa ova srbadija u Bosni je do prije 100 godina bila bosnjacke nacije i preko noci su strpani u srpsku naciju i sad oni veci srbi od onih iz beograda. To me nervira, mi smo apsurd od drzave. On bajgi srbin sad veliki, pogledaj jado jadni kako ti se djed izjasnjavao. Treba u BiH UKINUTI KONSTITUTIVNE NARODE I SVE ENTITETE.
Fiba*
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ovi smrdljivi novinari ne spominju da je momak bio na okupljanju u Sarajevu prije 2. godine i da je napustio pripreme jer Aco Petrovic i njegovi saradnici mu ni na pripremama nisu davali priliku da igra i ako je vec uveliko zabijao za Juventut iz spanjolske lige;) Sve najbolje Ogi u nastavku karijere ,a oni sto te poznaju znaju da je malo takvi ljudski velicina !!!
Malo i za Ljaljića: "nek igra sad za smrdiju dok ne umre, ..... jest al malo sutra"
Lik je taraba, šta se živcirate,.... Poruka ovim smrdima za naziv imena naroda Bošnjak: Da smo juče uzeli ovo ime, naše je a vi nam samo možete popušiti qurac.... Bošnjaci i bosanci i hercegovci do smrti....
*ta će pored Nurkića, zaigro bi 2020. ako i tada
Pa normalno, posle rata kad sam dolazio u posjetu urodni grad Doboj na sve strane grčke zastave a svako drugi muškarac šeta po čeršiji ko neki papak sa Ozrena u majicama sa natpisom "OVO JE SRBIJA", sad su več nešto malo ohladili ali eto u kojoj je sredini mali odrasto. I one je 100% siguran da je Doboj "cečno srpski grad deo Srbije" jer su ga sigurno tako učili u školi.
Zanima me kakvi ni komentari bili da je izabrao da igra, recimo, za Zimbabwe??? Da li bi i onda se toliko pisalo o njemu!!!??? Nek igra covjek za koga hoce, ljudsko pravo!!! Uceraj mu!!!
NEKA POVEDE I SVOJU SRBADIJU SA SOBOM PREKO DRINE TO MU JE NAJBOLJE
Postavlja se pitanje dal jedan NBA igrac ima mjesta pored Andrije Stipanovica i Elmedina Kikanovica?! o jbt tito pa vi niste normalni...al vam ga je uvalio srbin iz RS neka neka tako i treba...svaka ptica svoje jatu leti
Ne kontam šta je sporno??? Čovjek je Srbin i igra za Srbiju. Ko nema šanse u Srbiji bira BiH. Nema tu ljubavi. Zar bi trebali Ameri da pljuju onog Domerkanta ili kako se već zove?
Od klađenja živimo i kladimo se dugi niz godina uspješno - klađenje je naš život! No međutim, prije par mjeseci otkrili smo novi, diverzijalni način klađenja koji nas je u potpunosti preporodio i donio nam puno više uspjeha i zarade! Ova strategija nam je omogućila da na klađenje gledamo s potpuno različitog stajališta i na potpuno drugačiji način. Sve je ukratko objašnjeno na našem blogu, dođite, provjerite i javite nam se na mail. Sve ćemo Vam detaljno objasniti o našoj produktivnoj strategiji i uputiti Vas u naš proces rada!... Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Ma vama treba dati kofere u ruke i mars preko Drine i onako su vas TUrci ovdje doveli da im budete sluge!
"Za djecu koja žele igrati za BiH se vrijedi boriti. Za one koji ne žele ili se premišljaju, neka im je sretno", kazao nam je generalni sekretar KS BiH Harun Mahmutović. Taman tako,ker koji se silom goni u lov,od njega lova nema...
Sta ce ovaj Nurkicu ne moze p0liti na ruku,zato je i izabrao Srbiju
bitno je da mi imamo jusufa nurkica koji je mnogo bolji igrac od ovog kuzmica j jbg odlucio je kako je odlucio nadam se da nece imat srece u daljoj karijeri, zato mi nemojte ovdje svrljati kako mu zelite srecu kads u biti ne zelite !
Međutim, s obzirom da na poziciji centra imamo tri sjajna košarkaša, Jusufa Nurkića, Elmedina Kikanovića i Andriju Stipanovića, postavlja se pitanje da li bi i koliko Kuzmić imao šansu. "Za djecu koja žele igrati za BiH se vrijedi boriti. Za one koji ne žele ili se premišljaju, neka im je sretno", kazao nam je generalni sekretar KS BiH Harun Mahmutović. SVE JE TO PRAVO SLOBODNOG IZBORA!BLAGO ONOM KO IMA IZBOR I ZA KOGA SE OTIMAJU?