Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim razlgo da zamijentie Zeku našeg, ali zaista. Dok je harao kvalifikacijama, zabijao, radio šta sve nije valjao vam je. Jebiga samo mu nije išlo na EP i to je to nije zabio ali je zato u odbrani radio čuda, zar ne ?
Pa kad smo mi Bosnaci glup narod.. Kad je ijedan Crnac Igrao za BIH srcem.. Zeko je bio za BiH samo da se lakse proda. Sad kad je nasao dobar klub lafo star i mora se posvetiti klubskim obavezam... Ma mante se ljudi ćorava posla -.-''
Jednog dana će se sve vratiti na staro, ljiljani će biti u cijeloj RBIH i tek onda će dolaziti bolji rezultati u svim sportovima i ostalim sferama života.
Ja sam protiv dovođenja stranaca, osim ako stvarno nisu top igrači! Iskreno, nikad prije nisam čuo za ovog DJ-a. Bolje je dati nekom našem junioru da igra, neka se kali, neka osjeti šta znači igrati za reprezentaciju. Mislim da je Gordić sasvim OK igrač koji može igratiprotiv Islanda i VB.
Pa kad se ne plasiramo na prvenstvo bilo bi kuku majko. Ionako nam je reprezentacija uvijek fizički bila loša. Dakle veoma spora ekipa a tanka i u skoku. Ako ikom treba ameikanac na poziciji pg onda je to ova ekipa.
Tako je to kad dovedes DJ-a, a ne pravog kosarkasa. Sta im je pustao od zike?
Ne znam kakav je DJ igrač ali je jasno da smo deficitarni na playu. Zeko je simpatičan, bori se i skače, ali nigdje poena, nigdje asistencija.
E jest nam dugo i bio.
Nema s Duskom zezancije! Tako i treba. Ili maksimum ili kuća!
pa zar nemamo niti jednpg domaceg playmakera?
Sta li je razlog, morat ce Gordic igrati playmakera
Zovite Zeku ponovo, a raja ga i voli, imamo Gordića koji igra vrhunski i ne trebaju nam neki igrači kojima se i ne igra za našu reprezentaciju! Hebo DJ-a
Majiku bljutku slavensku, vi ćete dovoditi Crnačkog Maconju? Vi bijelci? država ne daje dječiji doplatak 20 KM a imate para da dovodite Crnačke volove širom svijeta
Crni Hasane, kako ti možeš uopće živjet s toliko mržnje i rasizma u sebi ???
SKONTO ČOVEK S KIM IMA POSLA. NEČE DA SE MEŠA SA ONIMA ČIJI IDOLI SRUŠIŠE STC 11.09.
M.S.3 VAČKO TERORISTIČKA.ISTINA BOLI.
Pa ko ce sad "zadavati" Dzaba 'nol'ku "dandaru" uzimali a nema DJ-a
Otidite do u zooloski vrt i nadjite novog majmuna
Sta ce nam DJ
Da zabavlja raju,al skonto frajer ovdje prolaze samo cajke pa pobjegao.