Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ekskluzivne vijesti...
Bas ekskluzivne vijesti...
U međuvremenu su razgovarali o tome kako će se koji izvući od igranja za reprezentaciju.
Hajde, šta se više istresate na ovoj dvojici. Ljudi uspjeli u životu, rade u jednoj od najboljih firmi na svijetu i sve su postigli svojim radom, svojim radom i svojim radom. Skidam im kapu.
nema narod pametnijeg posla
Baja je pjesmu "oficir sa ružom" posvetio Ratku Mladiću.
Zasto se daje medijski prostor igracu koji se odrekao reprezentacije(Nurkic) i vjecito zauzetom/povrjedjenom kad treba za repku(Teletovicu) Totalno nebitni likovi!
Ti očigledno ne pratiš kosarku,Mirza od 17 godine igra za repku,prošle godine nije igrao zbog embolije,ako ne znaš koja je to bolest pitaj nekoga. Tako da nemas razloga ovakve gluposti pisati,nakon svega šta je čovjek uradio za ovu drzavu.
Je li ono utrp'o majicu u trenerku, svega vam... Haj recimo da mora čuvat' bubrege. A možda je i do mame, natjera ga...
Mirza je gradsko dijete, Nurkić seljačina i krkan
Znaci ako si iz grada nisi seljak jel,pa u Sarajevu vise seljaka imas nego u Tuzli i Zenici zajedno,a krkani bas dolaze iz grada.
@ForeverBiH nije covjek to reko, nurkic je rodjen u tuzla al mu to nije puno pomoglo nego je izrastao u krkana, a mirza je iz jablanice i eto nije izrastao u krkana nego u momka za primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jaki smo kao beton,ovako mala zemlja a ovakve igrače imamo,svaka cast.