Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
three down, one to go :) dallas!!!!!!
BEAT THE HEAT ! Još 1 pobjeda do historijskog trijumfa ! Zaslužio je Nowitzki prsten.Najbolji evropski igrač ikad!
Jos samo jedna pobjeda i prsten je tu!Nadam se da ce vec u 6 utakmici rijesit sve dileme,jer u 7-oj ce vec biti tesko,sto zbog atmosfere i domaceg terene,sto zbog realno jace ekipe Miami-a.Siguran sam da je Caron Butler fit,vec jucer bi Dirk i ekipa bili ponosni vlasnici prstena.U 6 tekmi,pored odlicnog Dirk-a,potreban je i ostatak ekipe,a nadam se da ce Terry uspjeti zaustaviti Wade-a kao sto to cini Marion sa Jamesom.Kljucni igraci ove serije pored Dirk-a su JJ Barea i Chandler.Ukoliko se do nedjelje oporave Haywood i Stojakovic,klupa Dallasa ce biti jos sira,sto ce na kraju i presudit,nadam se ;)
pisham se po lebronu \"igracini\"...iskreno nikad nisam ni smatrao da on moze i prismrditi jordanu, ne moze vala ni wade-u a ni kobe-u kojeg nimalo ne volim...volio bih zbog wade-a da osvoji miami, a sa druge strane, volio bih da novicki osvoji prsten kao najbolji europski kosarkas svih vremena...drazen je drazen, sabonis je sabonis...al brate, novicki je novicki...a lebron je mrtvi fizikaner, nema nista umjetnicko sto imaju wade i kobe, a mj-a da i ne spominjem...helem, sretno heat i wade ;)
da kk bosna igra u nba ovi im ne bi mogli prnut !
nemoj zaboraviti bareu koji je odigrao savrsenu utakmicu :) pozz
Odlican Dallas,super utakmica,u odnosu na prijasnje utakmice u ovom mecu su se i ostali pridruzili Nowickom. Terry sjajan Kidd isto tako, njihove trojke su odlucile utakmicu Chandler dobar u defanzivi.Lewho je smijesan igrac a jos smjesniji su mi oni koji ga porede sa Jordanom.Sad se se dvije preostale tekme igraju u Miami-u,i nadam se jos toj jednoj pobijedi Dallasa mislim da to oni mogu. Volio bih da Dallas osvoji ligu jer igrac kakav je Nowitzki zasluzuje sampionski prsten.
Nowicki4ever!!!
DALLAS, what else?!