Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti imas protiv toga sto se o njemu mnogo prica trenutno , rok ? DO prije 20 dana niko nije znao za njega , a on je zabio 9 puta u 10 utakmica 20 i vise poena , hej 9 puta .. Tako da je to sasvim opravdano .. Samo tako nastavi Jeremy :)
Žuti je ispuhao XD
bit ce da je ovaj rok jos jedan od silnih selektora/trernera koje BiH posjeduje po raznoraznim kaficima, kafanama, i birtijama.... placi ameriko sto nemas ovakav strucni kadar
@rok to ti neki scout koji radi u NBA ligi.
ne slažem se, mali jeste došao niotkud, ali ima potencijala i brzo je stekao samopouzdanje, postao vođa ekipe, kojeg NY dugo nije imao. Protiv Majamija se vrlo teško dokazivati bilo kome, tako da je pad normalan. Kobe i Lebron, više nisu zanimljivi, o njima se sve zna, traže se novi svježi likovi, a kinez je idealan za to.
Pa dajte molim vas ko je taj lik? prokleti kinez koji se \"dokazao\" na takoreci jednoj utakmici i sad je najpoznatiji igrac u nba ligi, spustite se malo na zemlju i obratite paznju vise prema kobiju i lebronu koji su prave igracine :D