Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad igrači jednostavno ne dođu na utakmicu. Cijenim Stepha i sve što je postigao, ali nešto mi u finalima nije pravi, nikako da "otkoči" ruku, kao da je u grču. U sezoni bih pomislio da se može porediti sa najvećim igračima, ali već drugu godinu ne igra play off niti finale na nivou MVP igrača. Ako je povrijeđen, to je druga stvar, ako nije, razočaran sam.
Uzima premalo suteva po utakmici, jedostavno kao da stavi kocnicu na ludilo koje ga je krasilo cijeli sezone, a to su bolesni sutevi, bolesne asistencije i bolesni driblinzi i postane obican normalan lik. Jeste, imace on prosjek u playoffu oko 25+ poena, ali to nije dovoljno za Curry-a. Isto, kao da u finalu igra na siguricu, a ne na ono zbog cega je trenutno najbolji. Jedine dvije utakmice sto je odigrao kako zna je prva sa Houstonom dok se nije povrijedio, i sa Portlandom nakon povrede.
Naravno da ce se tesko ponoviti ovakva igra GS i nista nije gotovo ali smorise me ove utakmice sa ovakvom razlikom. Da vidimo jednu tijesnu i napetu utakmicu pa nek pobijedi bolji.
Stephen CuTTy No.1 :D
GSW po obicaju gubi trecu utakmicu, a Cleveland se priblizio svojoj kvoti od 1-2 pobjede u ovoj seriji. PS: Jel to samo meni ili se cini da je Cleveland 15 puta jaci bez Lovea koji je precijenjena kanta od igraca?
da
Hajmo Lebrone do titule !
Kari i Lebron idu manje sigurno ulozite :-P
nisam siguran da li veceras ili sutra vidio u ponudi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovo se znalo vala....
Kako li će dalje??? Nemam simpatija ni prema jednim ni prema drugim ali bi volio da Cleveland osvoji.