Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdovec je Cedevitina najveća rupa, čovjek jednostavno nije za trenera i to je to...
@RamsayBoIton Musa je najbolji igrač kojeg je cedevita ikada imala a on će svoju karijeru svakako graditi negdje drugo..
@Psorijaza Budimo realni to je Nurkić, ovaj dečko nije ni blizu. Za dalju karijeru ko zna, previše se forsira a takvih 20 dnevno izgori u Evropi, o SAD da ne pričam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ljudi porede Musu i Doncica, ja jesam Bosanac, al’ je Doncic Jordan za Dzenana!
Ovaj Gordic jos valjda nije bio samo u MZT Skoplje
Kratko a jasno! NEMANJA GORDIĆ! 👍 Pravi primjer čovjeka i igrača.
Zdovc je kao trener dokazani gubitnik, a Džikić pobjednik. Musa bi pod Vujosevićevim stalnim trenerskim nadzorom postao igrač. Ovako, vrlo neizvjesno. Igra u maloj, gubitničkoj sredini, bez ambicija i gladi za trofejima
cednici se upisase od srece, samo pisu kada treba kritkovati. Da je Cedevita pobjedila opet bi isto. Bosanac Nemanja nije ni za onu stvar. Dovodeci strance u ligu, Hrvatski nacionalni tim je zgrohno do dna. Srbijanski nacionalni tip se drzi, al koliko stranaca u ligi, ne bi me cudilo uz odliv mladih da i oni zgrohnu.Kada su kadeti BiH osvojili Evropsko, prvo sto su uradili je da su Sikirasa htjeli da obrlate da igra za Serviju.
Zasto nigdje ne gotive ovog malog Turcina? Gdje god dodje svugdje ga vrijedjaju,tacno mi ga nesto bude zao!
@connected Gospodin Mustafa nije bio Turcin vec ponosni Srbin muhamedanske vjeroispovjesti koja je njegova licna stvar.I kakve to veze ima sa ovim malim kojeg Hrvati nazivaju "turcinom"?
Vidi ti kosarkaskih strucnjaka koji ne znaju ni gdje treba zarez zakaciti, ali bi da ocjenjuju kakav je Musa kosakas. Tako ste baljezgali i za Juku, a poklopicete labrnju i u vezi Muse za par godina.
Cedevita je „instant“ekipa bez karakteta ,srca,navijača,tradicije.Sve ono što je Cibona nekada imala.Musu prave navijači i novinari boljim gračem nego što jeste...
Naprijed Cleveland Cavaliers ko prati ove levate
Musa nece nikad biti veliki igrac jer je glup i prepotentan. Ako se ne opameti propast ce ko Besic u nogometu, koji je isto tako neprikosnoven talenat, ali bez ikakve sportske inteligencije.
izgazice ih Zvezda ka mace muskatlu
@zeljko.peranovic.94 zato sto je Bosna citava usrana nacinalisticka drzava,bitnije je da se navija za loseg "MUSU" nego za dobrog "NEMANJU" ... smeta im jarane to "NEMANJA"
@akademskigradjanin realno Zvezda je igracki prilicno slabija nego prosle godine ali je i dalje marka za ABA ligu..Mornara ce da otrese od 20 do 30 razlike sutra a ni Buducnost nema bolje da prodje
Nista onog malog grbavog seljacica iz BiJaca
Ja mislim da trebamo i sad (kao i uvijek) glumiti zrtve i lazne patriote i psovat i vrijedjat sve one koji kazu nesto protiv Muse il bilo kojeg Bosanca. Treba bit retardiran, lazni patriota i subjektivan. Ne treba biti realan i objektivan..
Pregazila je kao plitki potok