Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mirza,moze to jos puno bolje,ali je Milwaukee cudna ekipa,najgora za sutere jer skoro sve poene daju iz reketa,tako da se suteri moraju bas boriti da bi dosli do lopte i pucali za tri poena,a to se i vidi iz Mirzine statistike od sinoc,samo četiri suta upucena. Sretno Mirza,mi navijaci ocekujemo da imas veci prosjek nego u Phoenix.
U redovima Netsa odlicnu igru pruzio je hrvatski reprezentativac. Koji, dragi nasi novinarcici???? Bojan Bogdanovic
U redovima Netsa odličnu predstavu pružio je hrvatski reprezentativac koji je meč završio sa 26 poena, osam skokova i dvije asistencije... recimo mozda, ukic ili mozda simon, hezonja ili ....? a ne, to je bogdanovic. pogodismo nekako
Tako je kapitenu, ne žali ih. Nije ih tvoja mati rodila.
Da je ubacio 28 poena tvoj komentar bi bio na mjestu, ovaji...
@Glupan98 Početak je sezone, još štima ruku. Treba malo podrške :)