Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l ovo jedan te isti koš ponovljen nekoliko puta?
matori ohrdani nigger mirza ce mu odrat cnracke guzove polumajmun trebao je dovest onu svoju meksikanku da bansa plese ko niggerke dok on jede bananu na klupi
e vako bi bilo svaku utakmicu kad se on ne bi udvajao i kada ne bi bilo vise od 90% njegovih udaraca preko ruke i iz nemogucih pozicija, pa je na \"samo\" 30tak koseva po utakmici. ali sada sa nesom i hauardom kobe bi mogao dobiti malo vise prostora pa bi protivnici mogli zaplatiti. kobe-cisto kosarkasko znanje king james-cista steroidska snaga.
ne kaze se \"utrpao\" nego \"postigao\"
i to pored cvrste odbrane zabije toliko pojena... stalno imao udvajanje... hehehehehe
Ma covjek je masina.(ROBOT)
Ja znam kako pobjediti... Ovako
nehumano ;)
ja deblizma