Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav olos od tima to je strasno..svi sebicni,jack ne bi rodjenoj majci dodao loptu.Mirza promjeni tim!
Nisi u pravu Kravo. To ti je ko kad igraš sa rajom pa ne znaš igrat, niko ti ne dodaje loptu jer zna da nećeš ništa dobro odraditi. Lopta se dodaje obicno onom od koga ocekujes da bi mogo nesto dobro odradit. I zato Mirzu na ignor stave. Mozes dobit par puta, a ostale lopte ništa ako ne odradiš.
19 minuta - sest poena. Ne igram kosarku, ali evo nudim Brooklyin netsima cjelokupnu svoju imovinu ukoliko ne bi za 20-30 minuta igre na terenu (poslije godinu dana igranja u NBA) dao više od 6 poena. Garantujem da bi dao više od 6 poena. A napominjem da nisam cak ni kosarkas amater. Eto. Ako ovako nastavis Mirza prozvaćemo te TELETOVIĆ GLAVA (TG umjesto TG)
Svaka cast klix sto ste ukinuli komentare u kojima ljudi hvale zlocin tamo, podrška za medije, podržite svoje kolege u Francuskoj. Kao sto Dino Merlin reče nije tl naša vjera.