Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrala se treća trećina susreta??? hahahahah xD Valjda treća ČETVRTINA?!
covjek konto da je ovaj ubacio tricu, to je tako izgledalo iz njegovog ugla, svakome se to moze desiti, ne znam sta je tu smijesno i cudno..., vijest od slova do slova prepisana sa hrvatskog portala... fuj...
Branic?! a sta on brani?! je\'l brani da neko nesto ne ubaci u teren, da neko iz publike nesto ne opsuje, da se klincu u publici ne istopi sladoled po podu? Sta?
branic????
jbt crko od smjeha :s
Kod nas se kaze bek, kad vec prepisujete sa hrvatskih portala, pokusajte lektorisati. Molim vas trudite se, cijela nam je drzava truhla, dajte neka makar neko radi svoj posao.