Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lakersi ovo uzimaju bez obzira na sve......u 6 i 7 treba ocekivati da se i ostali probude pored >Kobea covjek sam igra
\"Do sada u ovogodišnjem finalu ni jedna ekipa nije upisala dvije uzastopne pobjede, a ne pođe li to Lakersima niti sada za rukom, Celticsi će protiv njih imati sjajnih 10-2 kada su finalne serije NBA lige u pitanju.\" Pa citatel vi sta pisete, Bostoj je dobio 4 i 5 utakmicu finala!!To su DVIJE UZASTOPNE!!! Boston in 6 :))
Ma nije ovo jos gotovo, Lakersi ce dobiti slijedecu, sta vam je. Onda sedma, bice guravo, ali definitvno ovo ide na sedmu tekmu.