Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema se Bosna na šta ugledati. Bosna je prva počela sa svojim radom još 70-tih i pokazala je kako se trasira put do uspjeha. To je bilo tada, a sada ono staro prilagoditi novim tokovima. Ovo malo što je Bosna i bljesnula je zahvaljujući tebi Neno, jer zbog tebe se raja vratila u dvoranu, zbog tebe su se sponzori okupljali, zbog tebe je sve krenulo uzlaznom putanjom. Kada si ti otišao, onda su pokazali svoje pravo lice Nihad Imamović i Dino Konaković. Na tvoje ime su brali kajmak! 1. Da bi Bosna krenula kako treba, prvo se treba riješiti g.a.m.a.d.i. iz Uprave 2. Ima ljudi koji vole Bosnu, a pomogli bi joj i Bosnine legende, kao i ti! 3. Bez plana rada, zacrtanih ciljeva i poštivanje istih nema napretka 4. Sve dok ne bude Bosna d.d. nema o tog ništa 5. Raja je strpljiva kad su rezultati u pitanju, ali je alergična na lopove Nemoj Neno s njima opet u kolo, opet će te iskoristiti i kao igrača i kao trenera, ma koliko volio Bosnu!
Ma, da, niko vama ne valja. A pogotovo kad kaže da se trebate ugledati na Partizan. Jer sve vi sami najbolje znate. Druga stvar je što nije tako lako biti Partizan. Da je lako, svi bi tako radili.
HAHAHAHHAAHAHHA bosna kad bi se ugledala na siroki bila bi mali provincijski klub koji je okupio jake sponzore pa osvojio super jaku bosansku ligu,i to sto je prvi u nlb ligi svaka cast nece zadugo najveci uspjeh sirokog je kad su prije par godina igrali sa unics kazanom u nekom evropskom takmicenju partizan i bosna imaju tradiciju,stim da partizan ima vecu a siroki je bio i osto nista
marković nije rekao ni u jednom trenutku da je jedino riješenje da se ugledaju na partizan.... glupane koji si radio članak!
Dobro jutro moj Nenade.... Pa i ptice na grani znaju da klubovi poput Bosne moraju imati jake skole kosarke... jake juniorske selekcije... U Sarajevu i sire mora postojati masovnost za kosarku... Gdje je i kad je Bosna napravila teren u sarajevu da momci igraju...
Respekt ! Ovog covjeka uvijek mogu slusati na TV-u,pregledati njegov intervju. I Nadam se da ce se KK Bosna vratiti na put stare slave !
sorry ,but,j.e.b.i ga,Partizan je jedan jedini!
fascinantno i providno,namjerno sam testirao \'neutralnost novinarstva\',naime sa istom sifrom sam napisao nekoliko komentara.svaki sazdan od cinjenica i istine koja otvoreno salje poruku nefunkcionalnosti drzavnih institucija sa brdom jasnih i elevantnih pri tome ne koristeci niti jednu vrstu diskriminacije osim kritike profesionalnosti doticnih licnosti,isti komentari su izbrisani??? odmah nakon toga unio sam nekoliko kometara punih retorike i nacionalne netrpeljiivosti,uredno je moderator dopustio pljuvanje??? ja znam da ne vrijedi u nasoj bijednoj drzavi ujedati ruku koja vas hrani vi novokomponovani novinari ali te su vas iste ruke i uvukle u zivo blato koje je pojelo i ono malo ljudskih vrijednosti u cemernom vilajetu.pa vi i ne zasluzujete nista bolje,zobajte poslusno i dalje iz tih gazdinskih saka i prdite u njihove tikve privatnih kraljevina,zbogom zohari.
Ugledaj te se na HKK Široki!!!
Jel vam to Zlaja naredio da mi brisete postove \"ruljo iskomleksirana sa x-coma\" Kao sto vidim srbo-chetni.cki komentari vam po obicaju ne smetaju. Ponekad pomislim da ste i vi dio istih !! Bijednici !!!! Markovic je propali selektori i propali politicar !!
šta reći o neni! majstor, legenda, ljudina! koliko nam je samo sretnih trenutaka donio......split, litvanija itd! ja sam znao da je pitar, a činjenica da je i druge upoznao sa tim dovoljno govori koliko je vezan za voljeni klub! neno majstore!
Nenad Marković - FINA GRADSKA RAJA. Ponos grada Sarajeva i države Bosne i Hercegovine, Nenad Marković za tri poena u sred Splita sa 8 metara. ..Pobjeda na kraju!
alijin srbin markovi c
Edo, svaka čast na tekstu :))))))))) Na Partizan se nije lako ugledati, mnogi bi bili kao taj klub da je to jednostavno... Partizan ima tradiciju, mlade pogone u koje se mnogo ulaže, ljude koji vole taj klub na čelu. To bi bio sjajan recept da se Bosni povrati stara slava...
Zanimljivo, \"ne znaju\" \"novinari\" SA-x da je Široki danas pobijedio Zadar u gostima i da je na čelu NLB lige? Podsjeća me to na finale Davis cupa, kad je danima nakon što je Hrvatska osvojila naslov na teletel+kstu TV BiH stajalo kako gubi 1:2. Nije lako priznat, lakše lagati samom sebi, ali... Slaba fajda!
Neno, jedino ti hvala za trice protiv Hrvatske, a ostalo, iskreno nemas pojma !! Propali trener, odmah htjeo biti selektor ( a nisi ni pionire trenirao !!), prosjecan igrac, propali politicar ... i jos na partizan da se ugledamo !! Bas previse i od tebe ( mislim u nasim okvirima da nam je ugledanje na Siroki plafon).
Jedina nenadova kvaliteta je što je dobra ikebana, pa su ga mogli pokazivati i pričati: Evo, ko kaže da ih nema... hahaha... Ne treba se Bosna ugledati na Partizan, nego na Široki. Pogledajte tablicu NLB lige i vidite ko je trenutno na prvom mjestu. Samo vam malo neugodno znati da je Široki prvi. Malo vas stid. Tu ne pomaže SDP i njegove \"platforme\", a ni visoki predstavnik i međunardona zajednica. Za to vrijeme Bosna igra protiv Gornje Maoče i Donje Dlakavice.