Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Hankrep moram da te razocaram, Jedinstvo je pobijedilo zelju 10 razlike ! aa sad znam zasto ta vijet nije objavljneaa, pa naravno zato sto je tuzlanski klub pobijedio sarajevski :D a smatram da je to vaznija vijest od ove da je Cibona pobijedila Zadar ! ipak je to finale kupa ;!
@hefendija PEDOFILE srpski ODJEBI SA OVOG PORTALA I GLEDAJ SARAJEVO I DALJE PREKO TELEVIZIJE JER AKO SE POJAVIŠ U NJEMU ZASPLIVAĆEŠ MILJACKOM KO NIŠKI SPECIJALCI,ARKANOVCI,BELI ORLOVI I OSTALA BAGRA.
Imaju utakmicu manje i ako izgube od Partizana biće predzadnji. To je to.
\"Rejs Serichi podnio ostavku\" hahahahahaahahaahahahahahahahah upiso sam se od sege.
pokenjam se na zadnju bosnu.
jesam li ja corav ili je bosna i dalje zadnja ?
kako su pobjegli kad su opet na dnu? Da nisu uveli pravilo,onaj ko je zadnji on je prvi? dok je mensur selektor reprezentacije,reprezentacija i klubovi idu unazad.Mensure mrs
crni Edine, gdje je pobjefgla sa dna zar si slijepac kraj ociju?! gdje li si ti isao u skolu,...ili jos bolje za kolko maraka si ti dobio svoju diplomu?
željo je u ženskom kupu? kao i uvijek
Opet vam braća Hrvati daju.
nihade imamovicu mrs napolje
PA OPET SU ZADNJI..JBT ...
SVIM ONIM KOJI SU PRIZELJKIVALI KATASTROFALNI PORAZ BOSNE : OGROMNA VECINA SE IPAK RADOVALA .
Našeg vrlog hefendiju rejsa Serića zanima ko je pobjednik ženskog kupa u kategoriji do 12 godina, moliću lijepo.
Koga zanima ko je pobjednik ženskog kupa u košarci?