Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna? To onaj klub što igra u Gornjoj Maoči i Donjoj Pripiz.dini, u Papra ligi??? Ona Bosna što je bila prvak Europe dok niste rastjerali Srbe i Hrvate iz Novog Novog Pazara, tj. T.e.h.e.r.a.n.a???
možeš ti i petorku napraviti, taman da se bosna pojača u budućnosti.
ma ja to kazem vise figurativno , kontra , kontas. a to za sp.ermu jel ako jeo kospice mogu odjednom cetvorke napraviti umjesto 1 +1+1+1 = 4
od košpica se ne deblja. košpice sadrže vitamin E, a što više vitamina E u organizam, sperma ti bude \"masivnija\". koke vole kad im ga fisneš po faci uz veliku količinu sperme.
\'ta ce oni, ja ubacim 5 trica iz 2 pokusaja
bravo BOSNO ,, P.S , ah sto se kospice bubaju, polako nadebljat cete se.