Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA PITARA: JARANE I VAMA JE TURSKA 16 SATI PA OPET NAVIJATE
informacija za neupucene brdjane i ostale \"grobare\" iz entiteta rs: -autobusom do beograda i dvorane partizana im treba jedno 6-7 sati -postoji u likavici kk slavija...kanite se navijanja za inozemne klubove....nea tu ljubavi ba -simpa ste:)))
Cestitke mnogo boljem Partizanu.
KK Partizan cestitke na zasluzenoj pobjedi.A osobi(laznom beogradjaninu)porucujem da se vise brine o odcjepljenu vojovodine...zivi bili pa vidjeli..)
DERI KONJA(BOSNA ASA) DERIKONJA SAVO OJHA
Pa dovoljno je vidjeti tabelu,ipak je Partizan prvi,Svaka cast. Bice bolje.
Toooooooooooooooooo bracooooooooooooo. Uvjek bolji u svemu od njih. Samo tako
A sto vi muslimani ne izmislite neki vas izvorni, prepoznatljiv, sport gdje ce te biti jaki ko zemlja i u kojem vas Srbi nece moci derati ko krme masnu krpu. Evo na primer \'troskok u dimijama\'. Mislim da vam u tom sportu Srbi ne bi mogli nista.
Pa jest,za vas igraju tek kada u Srbiji ne mogu.Vama idu ovi najgori. Ali i vi ste potomci nasih najgorih .Sta se moze. Mali Perica
Otkopat ce tebe Laki...! Pazi vamo... ne mrzim \'\'Bosnu\'\',ali je i ne volim ,bas nikakav osjecaj nemam prema tim \'\'dole\'\' ekipama .Cjenim fer igru i umjece bilo koga. Ali moje srce kuca za Partizan i rep.Srbije ...To su moji, moj narod, Srbi...Kako da navijam za ekipu gdje igra jedan, dva Srbina...A ne za ekipu gdje jedan ili dva nisu Srbi...Moji . I narod i sport i kultura i vjera i pismo i sve .I kako ce i ko da nas sprijeci da volimo svoje. Volite i vi muslimani svoje, ko vam brani ?Igrajte sa turbanima , boli me uvo... Mnogo volim sto je moj Partizan pobijedio vasu Bosnu.
ja ovakvu bosnu ni smatram nasom, jer nam sve vlasi igraju u timu, dobro ima i nasih, ali vlasi vode glavnu rijec i u prvoj petorci i sa klupe, a evo i neki dan potpisa jos jedno vlasce za nas nazalost, danas nije igrao jos, ali zaigrat ce uskoro. pa dokle vise upravo, zar nema nasih igraca dobrih da moramo ovoliko vlascadi dovodit.
de ba papci! sta vise o nacionalizmu ko je ko ovo je sport i bila je fer igra oba tima, zar vam nije vise dosta te nastimane mrznje de malo otvorite oci mi moramo naprijed zajedno, zajedno smo jaci ako neznate ziviti zajedno u jednoj zemlji sa jednim narodom sta cu vam ja idite zivite u moru sa ribama u vodi mozda ce vam biti bolje
sine vrati se u niodaklevce iz kojih si dosao u ovaj grad
Ima jos jedan , u Zemaljskom muzeju...Napunili su ga slamom ,da duze potraje. Da svjedoci generacijama da su nekad bitisali u Talibaniji.
Mirko Pejanoglu, ti li si?Ili ti je brat Jovan Divljakoglu? Ili ste vi ili je neko od 17 preostalih Srba u Zap. Sarajevu. Rjedji ste od ptice Dodo.