Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usput, bolje da promijene ime. Oni su sve sem Bosna. Otpatci iz Zvezde, Buducnosti, Partizana, i neki basketasi iz USA. Kao nabroji sastav, kao da sam u Pioniru, a ne u Skenderiji.
@Nema krize Daleko ce Bosna dogurati, vjeruj mi. Pobijedice i Troglav iz livna, Slaviju iz Lukavice, i Triland. Uzus jedan kako su nisko pali. opljackala mafija sto je mogla, sad okrenuli ledja, i to je to. Oni su na rubu, vrrlo vjerovatno da ce ove godine pod stecaj. NAZALOST.
Daleko će Bosna dogurati, nema krize! Zamisli ti, pobijedili Vardu iz Donje Pri.pi.zdine, nije to mala stvar!