Evropsko košarkaško prvenstvo
0
BiH u grupi "C" sa tri bivše jugoslovenske države
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO SANSE DA NAS DODIK NAVIJA ZA HRTATSKU :-))))
Ko gleda jos BHT ???
Ma ovo vam je grupnjak na Litvanski nacin...Oni otpocnu grupnjak zatim se sklone a Yugosloveni se handre
Sto vam je trebalo da prihvatite ucesce na ovom prvenstvu , svi ce vas zivi zgaziti, jos da smo mi upali u grupu, zgazili bi i vas i bivsu bracu iz jugoslovenskih republika, sve zajedno, onako bratski.
makar da ovaj put ostane nasih 5 naterenu do kraja tekme :)
Ahaa ;) Pobjedit cemo :) Pogotovo hrvatsku,grcku il crnu goru ;) Ahaaa ... Samo sanjajmo :(
eh da je sad ona postava neno firic mrsic dzevdo pa da ih posamaramo a ovako valja cekat neke nove klince :(
ŠANSE DA PROĐEMO GRUPU SU 70 %. ŠANSE DA NE PROĐEMO GRUPU SU 100%! PROBLEM JE U ODNOSU PREMA REPKI, SVIH, OD SELEKTORA, IGRAČA DO TENDERBEGA!
Vidjet ćemo mi kad uvedu SP u sjedećoj košarci ko će koga!
Po meni nam je malo slabije mjesto plejmekera, ja bi prednost dao Gordiću u odnosu na Pjanića, košgeteri Đedović, Teletović i Džeko, a za centra pojma nemam, možda Zimić, ili Larisa Cerić?
Crna Gora je jaka kao crna zemlja,a Makedonija je vec ucestovala na zadnjim takmicenjima nose veliko iskustvo,male sanse da ih mozemo dobiti.Hrvatska je daleko jaca od nas,a o Grckoj ne treba raspravljati...
Ljudi mi se z.a.jebavamo al ovdje su anm vece sanse hahaha nasi znaju da su levati mozda se opuste pa ih krene svkako su slucajno dosli na prvenstvo malo da obidju litvaniju.. Crnogorci nisu cemu kad je otiso dule makedonice ako bude srece, hrvati su stare musterije a ne igraju nesto dobro an takmicenjima vec godinama a grcka tu smo bili najblize pobjedi na jendom od bivsih prvenstava postji mogucnost:D
slazem se mogu to nasi momci
Ova grupa ispade ko republicko prvenstvo bivse Juge.
smrde fale
to mi imamo košarkaše. RS
samo laganoze pripreme i negine nam prolaz dalje nije ovo teska grupa mozemo ako se poterudimo pozz