Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA TI BOŽEE !!! Okrenusmo ih ko janje za 1. maj :DD
Volim te Bosno!
svejedno djedovicu samo skidam kapu, on se jedini konstantno bori
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NIHADE NIHADEEE SMEKERUUU SARAJEVSKIIIIIIIII
Daleko najbolji igrac u BiH !
da budemo precizniji,šmekeru višegradskiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast momci, očigledno da su se pripremili na krađu od strane sudija za razliku od Srbije na prošloj utkamici nevjerovatno kako su Makedonce sudije gurale u utakmici protiv Srbije a evo i danas.
Nadam se da im je ovo zadnja pobjeda.Napijed svi ostali.
Sjajna tekma :D
ooo ovo je bas iznenadjenje :) svaka cast :) veceras ce biti dvostruko slavlje :)))
Bravo!Svaka cest,neka ste njih pobedili pa neka sve gori...:D Mnogo su se bili uzdigli milogorci,sad ste ih vratili na mesto,a mi cemo ih dotuci za kraj sa jedno 30 razlike! :)
Nek smo i mi nekoga dobili iako smo opet lose igrali, posebno u skoku. Tu istu Crnu Goru smo dobili i na proslom prvenstvu, s tim sto smo na proslom prvenstvu imali 2 pobjede, koje opet nisu bile dovoljne za prolaz. I da uspijemo dobiti Makedoniju, Litvaniju sigurno necemo, a obzirom da 3 ekipe idu dalje, a mi imamo slabiji medjusobni odnos sa svim vodecim ekipama i negativnu kos razliku, nema sanse da prodjemo. Jedino ako dobijemo i Makedoniju i Litvaniju, a to je nazalost nemoguce, jer igramo po principu korak naprijed, nazad dva.
Pa fazon je da su Bošnjaci svih vjera ponosni i da nisu Genocidni, a Ratko Mladić je ratni zločinac. A znamo ko je genocidan: SERVI. Jes skonto ? Treba li crtat ?
Tema je kosarka.Oladi malo...
oderali su ih ko siroce napolitanku :D
Bošnjaci su ponosan i NEgenocidan narod, genocidan narod ste vi servi. Svaki dan se to dokazuje sve više i više. Bravo Nemanja majstore...:D:D:D:D:D:D:D::D:D
Pa kako kad je Ratko Mladic Bosnjak pravoslavac, vi uporno to tvrdite za sve Srbe iz BiH da su Bosnjaci. Sta je sad zapelo?
Idemo na pobjedu protiv Mk..
Ah meraka kad Bosna i Bošnjaci pobjeđuju. Milina. Da je večeras pobjediti, bilo pravo veselo..Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
A što se tiče utakmice opet slaba igra ali pobjeda uz dosta sreće i katastrofalno odigran zadnji period od strane Crne Gore.20 i kusur ofanzivnih skokova Crne Gore je NEDOPUSTIVO za ekipu koja želi pobjedu.O procentu šuta ne treba ni trošiti riječi.Ko da prvi puta nu životu uzmu loptu u ruke da je bace na koš.
. JEL TO BOSnjo NAShO IDENTITET ?!? iLi normala sadaka ____ .
. ili normala sadaka____ . JEL TO BOSnjo NAShO IDENTITET ?!? . .
Jedva NAFAKA a i bice vecers SICAR !!! . .