Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa, nije kasno, dajte otkaz Damiru, poštedite nas njegovog amaterizma. Ovo bolan nigdje nema, pa odbrana ne postoji, napad samo solo akcije, ne znam kud ovo vodi..
hahahahha koja talašika bože mili em dragi hahahahahaha
ĐE ONAJ DAMIR UCIO ZANAT? U KAFANI? OVO JE BILO JURIŠ BRAĆO PARTIZANI
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dajte mi Musu i 4 panja i osvojicu EP
na SP kakvi EP bicete prvaci svijeta
hahahahha koja talašika bože mili em dragi hahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Inace ne pratim bas Euro kosarku, al nisam znao za Musa ni da su bili prvaci sa U16, ne samo on, nego onaj Sikiras i jos 1,2. Znaci za 4-5 godina moglo bi biti nesto stvarno. Sad je vec interesantnije, ako nista da vidis kako Musa napreduje. Ko Gabriel Jesus za Brazil u futbalu. Ovaj je stariji, al mislim gledas da vidis sta ce uraditi. I pametan zreo mali i bolje prica Engleski od Dzeke koji je zivio tamo. Ko da ide u skolu u Americi, samo malo naglasak ima sto je logicno, al svaka mu cast.
ako nurke ima krila , ja imam rep
Juaka je azbaha
tank,tanko da tanje nemoze biti od trenera do ekipe.Zalosno je da je repka spala na dva igraca koji isto tako nejmaju adekvatnu saradnju medzusobom.Steta sto ce vrijeme mozda uprazno pregaziti par talenata sto se repke tice i bojim da nece imati puno koristi od njih.Dajte Pandzi neka vodi i ovu repku jer mi vise i nejmamo trenera da sta znaju
Jestel' slusali taj-maut Mulaomerovica? Kaze koliko svedjani imaju prekrsaja, koliko je do kraja i da Nurkic da kos...
Dajte nam Acu za trenera
Pusy smoukare one gole!! Jedan organizovaniji KK se mogao s lahkocom nositi protiv Svedske. Teletovic i Nurkic dva balvana. Sramota za prikazano!!
kod onakvog Pandže oni doveli Mulu da nas pati.
Teletovic nezainteresovan. Gordic nema adekvatne zamjene.
Baš bih volio da vidim da li bi se Teletović kod Dude Ivkovića ili Vujoševića ovako ponašao. Mislim da bi bio našamaran sinoć da nam je jedan od ovih trener. Ovaj naš mu ne smije ništa. Jako smo loši u svim segmentima igre. Kao da je raja protiv raje igrala , ja razumijem kad igrač opuca i promaši ,al ne mogu da razumijem da smo onoliko lopti izgubili bez pokušaja da sutiramo . Mi sinoć nismo bili u stanju nijednu izgradjenu akciju napraviti . Ovo je nesto najgore sto sam u zivotu gledao.
jeba bi mu vuja majku
NA sljedecu utakmicu sa trinidadom i tobagom, damir racuna na najvatrenije navijace jer bez njihove podrske pobjeda je upitna!
Svaka čast i momcima i treneru , nekad se mora i orat i kopat , Jusuf div , jeste li slijepi kod očiju , vidite li šta živ čovjek radi???
Na jedvite jade... Nije mi jasno, a imamo dobar tim?! Nekako mi se trener ne svidja, bolji je "svedski" trener 😆...
1.Mi kao ekipa stmo trebali poderati Svedjane,ne pobijediti vec poderati da ne znaju gdje se nalaze. 2.Mi kao ekipa smo jedva pobijedili Svedjane,iako su oni amateri,ne daj Boze da su pogadjali sve sto su masili pa nas ne bi bilo nigdje. 3.Mi kao ekipa smo lose igrali,nikakvih akcija,igre,samo prazni sutevi i sto je bilo na kraju par zakucavanja i to je to. 4.Toliko smo uzivkali,navikali,provikali Teletovica,Nurkica..kao da ce oni sami pobijediti sve tekme.
to je to kada seljacic Nurkic postane lider repke. Rezultat su Cevljanovici. Musa sine,ne znam sta ćeš s njima tamo...