Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će se vratiti Imamović i Konaković u Klub, stigle pare!!!!!!!!!!!!!
znaci, poskupice i telefon
dok obrcu se repaaaaa
ajd, dobro.
ni ministri ni vlada ni asa ni bh telekom vam neće pomoć mi smo 3 koplja ispred vas.samo ŠIROKI P.S. iako mi je draže vas dobivat u finalu nego dodikov skupi a neefikasni klub
Je li BH Telecom ikad bio sponzor Slobodi ili Čeliku? Ili je BH Telecom samo sarajevska firma. Ako jest, svi u HALO!
Nalupeta se ti dobro. I HTEronet i BHTelecom su vlasništvo federacije i Vlada Fed. bira i postavlja svoje ljude, i zarađeni novac dijeli federacija. To nije Bošnjačka ili Hrvatska kompanija. Druga je stvar što kompanije u vlasništvu federacije finansiraju SAMO KLUBOVE IZ SARAJEVA!
i nek opet troše za skupe aranžmane prosječnih košarkaša preko Drine
e zato ja prelazim na eronet
vidis nole to nisu pare onih iz Neuma i ostalih djelova BiH jer su ti iz Neuma htjeli HTEronet... oni u RS-u svoj neki telecom operater itd... Ne ide to tako ... hocete 3 tel. operatera... hocete 3 EP.. hocete sve nesta po 3-je i onda bi da novac od BHTelecoma se jos djeli na 3 strane e pa to ne ide tako. To ste druga dva oparatera rade \"slabije\" ili \"bolje\" nije ni bitno ... nema veze s BHTelecomom.. Vi vidite naziv firme BHTelecom i to je kao drzavna firma i onda na profita te firme imaju kao pravo svi u ovoj drzavi.. NE NEMAJU.. jer kao sto sam i rekao hoce svaki narod svoje e pa onda i kad se \"dobit\" ili \"gubitak\" djeli od jedne od tih firmi onda se ne djeli ponovo na tri djela. A slazem se da treba da se sponzorusu svi sportski klubovi koji kako bi rekao \"pripadaju\" podrucju na kojem je i zastupljen BHTelecom i koji su korisnici BHTelecoma.
pa to im nece pokriti ni racune za mobitele
drzavna firma sponzorira sportski klub... to nema nigdje... to su pare i onih iz banovica, neuma i magalaja... zasto samo sarajevski sportski klubovi imaju privilegiju da dobijaju velike novce... evo i rukoetnom klubu je nestalo para, za 2 godine ce se boriti za opstanak u ligi bih...
Bacene pare
samo se vi rasipajte našom lovom,.....
e a dajte i dini koji milion ode covjek u beograd nek ima za kose ugradit, dok odbojkasi se sa autobusima zaj... dijelite gubitasima, jel to zlajin mali u podmlatku
Pišem komentare, upisem sifru al ineko ne da... nije bitno, recite samo da se ovo vlada s nama zahebaje.... i zasot uvijek i samo sarajevo?
Sto ne bi dao 300 000 i KK Sloboda, koji je usput ugasen... Sto Sarajevo ima ekskluzivno pravo na raspodjelu drzavnih para?? Uostalom ovi iz KK Bosna su se dokazali ko provjereni lopovi i nesposobnjakovici, sto ne bi neko drugi malo pokuso??