Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka ti čast. Želim ti mnogo sreće jer se bavis jako lijepim stvarima u životu....takođe si i jako lijepa žena bez nepotrebnog malterisanja lica.
Ismailj sta si ljubomoran ? :) siptari ne postoje na sportskoj sceni ahahahaha nikad nisam vidjela siptara sto je uspjeo u nogometu, tennisu itd itd. XD trebas biti ponosan sto balkanski sportasi promovisu taj crni balkan na najbolji nacin ! :) bas si nezahvalan :)
Ismailj svaka cast ali nikad cula :) jos trazim na ATP listu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
marice lijepa si, dodaj me , pozz
Ta mi je uz onu Šibenčanku najljepša... KLADA.hr
Bravo za Maricu, nadam se da će imati uspješnu karijeru u WNBA ligi. Ps. Kad vidim ove predhodne komentare stidim se da kazem odakle sam
bolje bi prosla kao manekenka....
zaljubio sam se u kosarku heh mislim Maricu :)
bravo curo. svaka cast!
Marice pomiriso bi ti ispod pazuha, da se malo cistog vazduha nadisem
I Valentina je isto dobila pogledajte..! https://www.youtube.com/watch?v=JawsXB-5xNY
Odlicna igracica. Samo ne znam sto je u Srbiji nece u repki. Zenska na privatnim slikama ne skida majicu sa orlovima,
Imala je prije na fb, sad je zakljucala slike izgleda. A nema potrebe za lupanjem minusa, nista lose nisam rekao. Djevojka je predobra igracica, i samo me cudi zasto je Srbija nece pa mora za nasu repku da igra.
20 godina, a još si iz nerazvijene, zabačene zemlje, trebalo se dobro potruditi da odeš tamo... Čestitam :)
Volio bi upoznati jednu od ovih košarkašica :P
DOBRA CARICA MARICA