Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirzin učinak u aprilu je 22,3 koša (dvanaesti u ligi) i 6,7 skokova, što je vrhunski domet. Da je imao više minuta na početku sezone... Juka je mlad, još će on značajno napredovati. Problem je pomalo u karakteru, ne može se kontrolisati. Čovjek blokira LeBrona (svaka čast) i onda mu se ruga, umjesto da pruži ruku da legenda ustane. Procenat šuta mora popraviti, mora ići oko 50 %, ipak je centar.
saće papak biti opet povrjedjen kad bude za reprezentaciju trebao igrat. pleme mu seljačko........
34 pts protiv DM-a, babuka svaka tvoja trica je savrsenstvo.
rekord NBA karijere 21 koš? ne vjerujem d aje to tačno, protiv Dallasa ili Bostona je dao vise dok je igrao za Brooklyn Nets.
procitja malo bolje ovo pise za Nurkica 21 poen a ne za Teletovica
@VG da, da, do mene je.
košgeterski?