Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno nesrećnik misli da igra za reprezentaciju Srbije, malo se zeznuo jer Srbija ima toliko dobrih pley igrača da ovaj nesrećnik nema mjesto ni peškire da donosi.
Kakva je onda momcad Bosne Ako ovakav jadnik moze dobit mjesto?
@lepi88 realno reprezentacija Bosne je neuporediva sa reprezentacijom Srbije, a ovaj mali je tu samo da imaju i jednog Srbina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hocel znati Rumeni Seljacic iz Laktasa gdje je London i kako to da nije u Moskvu otisao nego London
Nije nas jebao samo onaj ko nije trazio.
Kada cemo shvatiti vise - oni u RS, Hrvati u zapadnoj Hercegovini i mi imamo razlicito sve - od obrazovanja, skolskih programa do odnosa prema drzavi. U reprezentacijama BiH igraju samo oni Srbi i Hrvati koji ne mogu za Srbiju i Hrvatsku, a treba im za bolju klupsku prodaju. Generacije su odrasle na razlikama. Dosta vise o tome.
Nikad više đubre zvati! Što neko reče ovakve je bolje i ne zvati, pokažu svoje lice kad tad.
Bolje i da ne igra, ako ne zeli...Nemoj ga vise nikad pozvati i to je to...Pa nek gleda prvenstva iz kuce, na televiziji...
Sa ovim otkazom nista nije izgubio nego samo dobio. Ovaj kako igra nije vrijedan paznje. Bolje bi mu bilo da igra golf.
Jedva cekam duel Sejfica rutavog protiv Lesora,bit ce zanimljivo,a ovaj mali pa sto pisete uopste o balavcu...
zovite Adija Alikadica!!!
Gegic i Atic na pleyu se rotiraju i tjt
Pašalić?
Ko je ovaj ?
Šta će Roberson u reprezentaciji BiH
Frajeru trebao odmor i to je to ne vidim problem
Zovi Zahiragića
Igokee, igokeae, igokae...
Hebat ga ako srcem ne igra bolje i da ne dolazi.