Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja se mama rasplakala ko da sam joj umro...
Hahahhahah :)
Najjace nesto sto sam procitao na klixu , svaka cast legendo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A vidi Crnogoraca sto slave i grle nase, ko da su i sami pobijedili!
Svaka cast Bahi, ali Edin Avdic je bolji kosarkaski komentator. Da ne spominjem da je non-stop mjesao Sikirasa i Mirkovica. Nije u redu da komentator urla "izidjite mu, izidjite mu na sut" ili "promasi molim te ovaj put" itd. Al' opet, svaka mu cast na pokazanim emocijama.
Ma neka si Baho! Ova mlada generacija komentatora nezna uglavnom nije za žive prijenose. malo su bolji kada imaju OFF prijenose i vodića u slušalicama - su uglavnom prevodioci! Nisi jedini kome je knedla zastala u grlu!
Evo sad sam bio na ćenifi pa sam ga pustio a onda sam nakon toga pustio vodu
Kakav je ovo idiotski player?!
Ja, ja Baho moj.
Svaka njemu cast kao covjeku koli zivi za BiH sport i voli ga. Ali brate ima ispada samo takvih. Jer evo u ovoj utakmici, dragi Baho, 0,1 sekunda nikada ne moze biti jedna stotinka!
vedran nije iz sarajeva baho,mali je iz BREZE,ne svojatajte našu djecu,koliko je tih mladića iz sarajeva?ili ih je konaković sve otjerao kao i nurkića
meni je i Marijan drag jer za razliku od mnogih ostalih zna da napravi fudbalsko-navijacku atmosferu. ali ne moze Bahi ni do koljena jer Baho sve to moze bolje i jos uz to prenosi svim srcem i punim emocijama. dok je kod Marijana, opet cu reci svaka mu cast, ipak dosta toga "umjetno"
Gadja sinoc litvanac tricu i ne dobaci ni do kosa dere se Baho BRAVO MAAAJSTORE hahaha
nikad necu zaboraviti: kaaakvu ruku ima taj covjek???? (nakon Markoviceve trice u Splitu, sad se ne sjecam jeli bila 98 ili 99-ta)
svaka cast i Marijanu i jos nekim - ali svi oni na jednu stranu a Baho na drugu.
Baho je gigant s koliko emocija covjek je prenosio tekmu
Sve cestitke momcima al ovaj lik sto zna presrat, to ne zna niko..
frajer je budala bolesnik hitno u jagomir
Dobar je Baho, ali sa Paaaarkingaaaaaaa je za košarku Tito ! :)