Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e misu!
Pa sad si nasao kad Kobe ima 33 god ako nema i vise.
Pratim NCAA i svaka njemu cast....al nije kobe dzaba black mamba....kad ga najbolji odbrambeni igraci u NBA sa vise iskustva ne mogu zaustaviti tesko sumnjam da ce i on
pa lavee idi umij see
Vidim da veze nemate ko je ovaj lik... Buduci superstar, 1# pick iduceg drafta, ide u New Orleans Hornetse, C/PF, a ovaj draft porede s onim kad je LeBron bio 1# pick...
gdje ces sam na Rusiju
lik je samo rekao šta mu je cilj, nije nikog podcjenio i uvrijedio ovom izjavom, samo je dao do znanja da je za njega Kobe trenutno najbolji igrač u NBA i igrač kojeg je najteže čuvati ;)
jes ruzan ovaj desko.
Trebas ti da jedes jos puno puno Pure pa da mozes reci evo ja sam jeo puno pure sad mogu igrat protiv cika Kobea. a za Klix ovo nam ide na neku stvar majke mi Molimo unesite taËnu öifru sa slike.
Dudlat ćeš ga ti Kobiju
tako vi svi kazete prije drafta dok ne potpisete kontrakt a poslije nigdje vas .....KB je legenda glupane .....
samo pazi da koljeno ne slomis, ko rubio .... :D