Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da vide ljudi kako je nastao Torpederski klub i od kojih su igraca napravili tim,mislim cijih ... smijesan klub ......
Sarajevo je multimilionerski klub zašto ne kupi po jednu knjigu svakom navijaču koji ima člansku kartu kluba ???
Zelim ovim prvim sudbinu ovih drugih.
knjiga vremena..bez titula...
Sta ce mi knjiga, lakse vidjeti na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Sa51Xp0hejk
"Također, u knjizi se nalaze i fotografije koje svjedoče o tome kako je sarajevski sport opstao u najtežim vremenima koja pamti naš grad." Znači biće fotografije kako se "krkalo" u Arapskim zemljama dok smo mi gladovali po Sarajevu. Dok su Željina djeca trenirala po granatama, neko je širio istinu o BiH. I danas se čude što im Bog neda.
Pitanje:koja je zajednicka poveznica kk bosne i fk sarajevo osim u boji dresova!?Meni jedini logican odgovor je u kicenju tudjim perjem od strane isfrustriranih pitara koji su uvijek kk bosnu svojatali!
Isli su na tekme i navijaci Zeljeznicara jer Bosna je klub grada Sarajevo,a to sto vi vidite povezice u bojama dresova je najveca glupost,ustvari ima jedna veca vasa provala a to je formiranje asocijacije bordo klubova u kojo bi bili Torino,Roma,Liverpool(samo sto je Liverpool crvene boje al nema veze to vama nije bitno)!Mislim ne da ste smjesni i jadni nego da vas nema trebalo bi vas izmisliti!P.S.Cekamo sad novi Dzeki transfer kazu da cemo hajrovat para onoliko koliko je vas platio onaj utrpani orangutan!
KK Bosna je studentski klub za koji su navijali svi gradjani Sarajeva,pa i Bosne i Hercegovine a nije dio fk sarajevo kao sto to vi uvjek zelite da prikazete i svojatate sebi!Drzi te se vi svoje asocijacije bordo klubova Torino,Metz,Liverpool(koji naravno nije vidio bordo boje al nema veze)!Da vas nema trebalo bi vas izmisliti!P.S.Kazu da ce Zeljo od sljedeceg Dzekinog transfera hajrovati para taman onoliko za koliko je vas kupio onaj utrpani orangutan!
Svaka čast za knjigu, ali mislim da je cijena realno astronomska....
Pa klub vam je multimilionerski zašto ne kupi po jednu knjigu svakom navijaču koji ima člansku kartu.