Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja klipa i ku*r*ca
satrat ce ga klicko.
Ovaj crnjo udara ko kakva tetkica, vidi se da je peshko, dobro je reko Vitalij, zene samo tako udaraju, kad je vec htio ga udarit onda je trebo il glavom ga opaliti ili pesnicom! Ovako s.i.s.a. prava, tetkica isto, na usporenom se bas vidi koliko je smijesan ispod! Mada je sve vjerovatno dobar marketinski trik...
ooooo,crnjo nebi ti bio u kozi oderacete klicko ko beba zvecku,oceli hajat prenositi ovaj mec..pozz
Pokazace mu ovaj u ringu ;)
dobro bi bilo za promjenu vidjeti da je izazivac bar nesto visi i tezi od klicka,jer pored toga sto postaje monotono i tu je on uvjek u prednosti.
Svaka cast ovoj braci ali meni su dosadni.. Prije je boks bio mnogo zanimljiviji i konkurentniji.. Ova dvojica nemaju kvalitetnih protivnika. Sto \'\'Rooney\'\' kaze udari ga pa se povuce.. E sta bi im Tyson ( na vrhuncu moci, prije zatvora i ostalih sranja) uradio.. Uletio bi u njih ko voz.. To je bio spektakl.. Sto bih ustao u 3 ili 4 ujutro zbog W ili V Klicka..malo morgen...
Sta ti je momak, malo se prisaberi. Nemoj svoje frustracije svuda prosipati i bice ti bolje. Nadam se da ces vremenom doci do pameti i poceti se baviti korisnim poslom a ne prepirati se sa ljudima po forumima. get_A_Life!
haha daj klicko ne resi,cuj udario me ko zena,covjek te opalio pa ti pricaj sta hoces hah
kad ce BADR HARI vise u boks
marketinški trik
sine sahrani ga
www.smjesne-slike.blogspot.com
samarajte se dok ne dodje veliki BADR da vas sviju redom isamara!!!
Potpuno si u pravu.Međutim ne vrijedi to truda.Radi se o balavurdiji koja izgleda treba da popije par vaspitno popravnih pa da se civilizuje.Tako je kad se jade dočepaju vlasti pa misle da su neko i nešto.Moš mislit funkcije:moderator foruma,Pa banuješ dječicu i curice.Kako moćno.Vau.
Što ne mogu ovih crnačkih klošara jeftinih nabuđenih. Naporni su i iskreno se nadam da će Kličko ovu debelguzu ženturaču namlatiti.
@CoCoBryce koliko god te puta lijepo opomenem, ti svoje nastavljaš. Nije lijepo to sa moderatorima i mislim da će ti vrlo brzo biti onemogućeno da i ovdje komentarišeš. Zoom moderira iz Danske, oni svi svoje dragocijeno vrijeme daju forumu da bi ti vrijeđao. Upravo ću sad da vidim sa direktorima da te skinemo potpuno sa portala, ne samo foruma.