Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bokseri = mnogo snage, malo mozga (samo g.lupani to mogu pratiti)
Ne vidim razlog zasto bi se bojali ove dvojice ni jedan nije uspio nista posebno pokazati u ringu :/ samo su jaki na jeziku bili, oborice Klicka, oborice ga u 1. rundi, vidjeli smo kako su uspjeli .. i boks nije u krizi zbog njih dvojice vec zbog ostalih, niko se ne izdvaja posebno, americka skola boksa je losa, nikad u goroj situaciji nije bila, ne vjerujem da je to zbog brace Klicko :) a i kriza je samo u teskoj kategoriji, ostale kategorije su dosta bolje i konkurentnije (Y)
Kličko pi.ch.ko
jest dosadan bokser,ali njemu trenutno niko ne moze ni pera odbit..
Naravno da ti ne pada na pamet da boksujes s onim ko bi vas mogao \"povaliti\", vi boksujete i pruzate revans samo onim koje sta nokautirali, koje ste vi pi.zde
J8bte crocop pobijego iz UFC ko najveca P* Ameri ga namlatili
mogli bi dobiti po ckapi pa odmah nije zanimljivo
Ckapi
ljudi ima na obn veceras 21 30 cro cap i neki spanac
zato jer su se usrali Čisore i on i brat...kakvi oni i šampioni ,uništiše boks.Biraju protivinike koji su i niži i lakši od njih i onda ih izdominiraju....Odbio je jednog Holyfelda koji ima 45 godina i najstariji je aktivni bokser jer zna da bi ga takav Holy podero ko mačku....braća Kličko su obični prevaranti i glumci,koji posjeduju iznimnu fizičku spremnost,ali to je sve što imaju.Ostaće zapisani u historiji ali da li će ih iko pamtit i po čemu osim po dosadnom boksu?
prpa da ko ne potegne pistolj ili pivsku flasu
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!