sport
0

KK Bosna: Godišnje ulaznice u prodaji

Sarajevo-x.com / KK Bosna
U prodaji su godišnje ulaznice za sezonu 2006/07, koje možete kupiti od ponedjeljka 28.08., a podići ih od 15.09.

Za navijače koji budu najbrži klub je obezbijedio i ograničenu količinu poklona: 75 navijačkih šalova, te 150 DVD-a "To je naša ljubav... Bosna, Bosna – priča o prvih 55 godina KK Bosna", dokumentarnog filma snimljenog u produkciji Javnog RTV servisa BiH i KK Bosna.

Godišnje ulaznice, kao i pojedinačne, prodavat će se po novom cjenovniku, koji je prilagođen imovinskom stanju domaće publike. Tako će se godišnja ulaznica moći kupiti već od 50KM, i to:

50 KM – Tribina ISTOK 60 KM – Tribina ZAPAD 120 KM – PARTER 230 KM – PARTER VIP (sjever, jug, i centralni dio partera Zapad) 600 KM – GOLD (ograničen broj sjedišta uz sami teren)

Promijenjene su i cijene pojedinačnih ulaznica pa će one u narednoj sezoni iznositi:

4 KM – Tribina ISTOK 5 KM – Tribina ZAPAD 10 KM – PARTER

Navijači koji prvi kupe 2 ili 3 godišnje ulaznice moći će izabrati između KK Bosna šala ili DVDa, dok će oni koji kupe 4 ili više ulaznica na poklon dobiti i šal i DVD.

Dokumentarni film „To je naša ljubav... Bosna, Bosna – priča o prvih 55 godina KK Bosna“ je storija o KK Bosni sa pregledom najznačajnijih događaja, takmičenja, utakmica, uspjeha i ličnosti u historiji kluba, od utemeljenja 1951. do aprila 2006. godine. O klupskoj prošlosti, ulasku u Prvu ligu, Grenoblu, Kinđetu, sadašnjosti i budućnosti studenata govore Tanjević, Novosel, Kićanović, Nakić, Dalipagić, Slavnić, Morankić, Milavić, Bajramović, Imamović, Avdić, Marković, Konaković...

KONAKOVIĆ: „Pokušali smo sniziti cijene jednog dijela karata, kako bismo omogućili što većem broju navijača da dođu na utakmice Košarkaškog kluba Bosna. Uz godišnju ulaznicu od 50 KM navijači će moći pogledati preko 20 kvalitetnih utakmica, što što znači da će platiti manje od 2,5 KM po utakmici. S druge strane, oni imućniji, koji žele sjediti uz teren, moraće da izdvoje malo više. Mislim da je to fer prema svima. Ulaznice se prodaju već od ponedjeljaka, a najbrži kupci će dobiti i lijepe poklone, pa savjetujem svima koji su planirali kupiti godišnju ulaznicu da požure.“

Godišnja ulaznica obezbjeđuje ulaz na sve domaće utakmice KK Bosna u okviru Jadranske lige, Prvenstva BiH, te Kupa BiH. VIP i GOLD ulaznica vam osiguravaju isključivo vašu, numerisanu stolicu koja će vas čekati čak i ako dođete samo 5 minuta prije kraja utakmice.

KONAKOVIĆ: “Godišnje ulaznice neće vrijediti za Turnir „Mirza Delibašić“, jer prihod od tih ulaznica ide porodici Delibašić i ulaže se u razvoj Omladinskog pogona KK Bosna, pa nije korektno da publika ulazi sa našim ulaznicama. Ipak, ulaznice za turnir će se prodavati po popularnim cijenama i vjerujem da će ljubitelji košarke biti zadovljni.“

Ulaznice možete kupiti prostorijama kluba, Hamze Hume 2, Sarajevo, a za više informacija kontaktirajte nas na telefon 033.445900 ili e-mail [email protected].